Broşür dağıtma işi yapılır mı?

Owlss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, konuyu olabildiğince kısa tutup canınızı sıkmamaya çalışacağım. Ben yaklaşık 1 ay 15 gün sonra falan işe başlayacağım, önümde bu kadar süre varken evde yatmak bir yandan canımı sıkıyor. Durumumuz normal fakat bu süre içinde çalışmak için iş bakarken broşür dağıtımı diye bir işe denk geldim. İncelediğim kadarıyla apartmanlara, araba camlarına, esnaflara broşür dağıtımı gerçekleştiriyoruz, karşılığında ücret alıyoruz. Bu iş benim kafama az çok yattı. Bilgisi olan biri bana bu konuda bilgi verirse çok harika olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Broşür başına veriyorlar diye biliyorum. Eğer broşür başına 5 TL verirlerse iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygurlarin bu tur etkinliklerine gonullu katiliyorum ben burada. Sokakta gecen insanlara dagitmak ise hic girmeyin o topa diyecektim cunku psikolojik olarak da yoruyor insani. Sizinki posta kutusuna araba camlarina falan birakmakmis. Ucret iyi ise yapin derim. Gidip kagidi birakip gidiyorsunuz o kadar. Hem spor falan da oluyor.

Tamamdır bir gidip deneyeyim tecrübe olmuş olur fikirleriniz için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…