Brosur.com.tr güvenilir mi?

eaSSERZ

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese arkadaşlar. brosur.com.tr domainli web siteden broşür bastıracağız şirket için kendi tasarımını yükleyip fakat güvenemedim. Şikayetvar'da bir iki adet mesaj bulunmakta olumsuz olarak. Rica edersem sipariş verip ya da herhangi bir deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam eğer fiyatı sizin için uygunsa bu siteye güvenebilirsiniz. Hem kurumsal hem de kişisel olarak birçok kez farklı baskılar yaptırdık ve işlerini iyi yapıyorlar.

Hocam eğer fiyatı sizin için uygunsa bu siteye güvenebilirsiniz. Hem kurumsal hem de kişisel olarak birçok kez farklı baskılar yaptırdık ve işlerini iyi yapıyorlar.

Bidolubaski'ya baktım fakat fiyatları en fazla 250 adet yapılmasına göre fazla geldi bana 2000 adet benim belirttiğim web sitesinde 2700 TL'ye yapılabiliyor ama bu web sitesi maksimum 250 adet sınırı koyuyor...

Bidolubaski'ya baktım fakat fiyatları en fazla 250 adet yapılmasına göre fazla geldi bana 2000 adet benim belirttiğim web sitesinde 2700 TL'ye yapılabiliyor ama bu web sitesi maksimum 250 adet sınırı koyuyor...
Dijital değil de Ofset seçeneğini seçin hocam. 250 adede kadar dijital baskı daha uyguna geliyor, 250 üzeri de 4 renk matbaa baskısı olarak daha uyguna geliyor çünkü. Size Ofset baskı gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı