Epic Games Brotato arkadaşla nasıl oynanır?

skipir

Kilopat
Epic Games'te brotato diye meşhur bir oyun var. Geçenlerde ücretsiz oldu ve arkadaşımla beraber satın ardık. Multiplayer oynamak istiyoruz ama Steam'deki gibi remote play seçeneği yok. Bu oyunu nasıl beraber oynayabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam bu oyunun Online modu yok.

Ama oyun çok sarıyor dünden beri oynuyorum tek başınada sarıyor bayağı.

Abi Steam de remote play var ya. Oradan oynanabiliyor. Epic Games aldım oyunu. Steam'den tekrar satın almak istemiyorum.

Online yok hocam Steam'de oynayamazsanız Online olsa epictende oynardınız arkadaş davet etme özelliği vardı diye biliyorum ya da ekleştirdiniz.

Abi Steam'de remote play var ya. Oradan oynanabiliyor. Epic Games aldım oyunu. Steam'den tekrar satın almak istemiyorum.
Steam remote play dediğiniz zaten hamachi gibi lokalde oynuyormuşsunuz gibi başkasının uzaktan PC'nize bağlanmasını sağlıyor. Bu özellik Epic'te yok o yüzden aynı PC'den yan yana oynamadığınız sürece oynayamazsınız.

Brotato,Supraland,Inside oyunu ucuzken aldığım en değerli oyunlar.Diğer 2 oyunu da ucuzken almanızı öneririm.Tam kafa dağıtmalık oyun.Yeni güncelleme ile sanırım aynı pc üzerinden birlikte oynama özelliği gelmiş.

Brotato, supraland, Inside oyunu ucuzken aldığım en değerli oyunlar. Diğer 2 oyunu da ucuzken almanızı öneririm. Tam kafa dağıtmalık oyun. Yeni güncelleme ile sanırım aynı PC üzerinden birlikte oynama özelliği gelmiş.

Böyle oyunlar zaten tek başına sarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı