skipir Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 30 1 Aralık 2024 #11 Ya bazı programlar varmış. steam deki remoteplay gibi o yüzden sordun bilen varmı diye. Anlaşıldı. Steamden parayla alıp oynucaz. :,( Son düzenleme: 1 Aralık 2024
Ya bazı programlar varmış. steam deki remoteplay gibi o yüzden sordun bilen varmı diye. Anlaşıldı. Steamden parayla alıp oynucaz. :,(
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.495 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #12 skipir dedi: Ya bazı programlar varmış. steam deki remoteplay gibi o yüzden sordun bilen varmı diye. Anlaşıldı. Steamden parayla alıp oynucaz. :,( Genişletmek için tıkla... Hamachi denedin mi?
skipir dedi: Ya bazı programlar varmış. steam deki remoteplay gibi o yüzden sordun bilen varmı diye. Anlaşıldı. Steamden parayla alıp oynucaz. :,( Genişletmek için tıkla... Hamachi denedin mi?
skipir Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 30 2 Aralık 2024 #13 afkybnds dedi: Hamachi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam denemedim. Ama steamden para verip aldım artık.
afkybnds dedi: Hamachi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam denemedim. Ama steamden para verip aldım artık.