Oyun Brotato erken erişimden çıktı, indirim ile 8.40 TL!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Vampire Survivors benzeri bence daha iyisi olan Brotato oyunu erken erişimden çıktı. 1.0 sürümü yayınlandı ve hala zamlanmadı. Oyun 5 dolar ülkemizde 10.50 TL'den satılıyor. Şu an yüzde 20 indirimle 8.40 TL. İndirim bittikten sonra fiyatı yükselebilir. Bence alınabilir. Vampire Survivors 50 TL fiyatını hak etmiyor bence mobilde de bedava. Çok daha ucuza bu tür bir oyuna bakabilirsiniz. Grafiksel ve oynanış bakımından da diğer oyundan daha iyi duruyor.

Vampire Survivors benzeri bence daha iyisi olan Brotato oyunu erken erişimden çıktı. 1.0 sürümü yayınlandı ve hala zamlanmadı. Oyun 5 dolar ülkemizde 10.50 TL'den satılıyor. Şu an yüzde 20 indirimle 8.40 TL. İndirim bittikten sonra fiyatı yükselebilir. Bence alınabilir. Vampire Survivors 50 TL fiyatını hak etmiyor bence mobilde de bedava. Çok daha ucuza bu tür bir oyuna bakabilirsiniz. Grafiksel ve oynanış bakımından da diğer oyundan daha iyi duruyor.

Ona bakılırsa Brotato da mobilde beleş. Vampire survivors daha uzun oynanış sunar. Ama bu 50 tl ye değer demek değil tabii :(

Ona bakılırsa Brotato da mobilde beleş. Vampire survivors daha uzun oynanış sunar. Ama bu 50 tl ye değer demek değil tabii :(
Brotato mobil sürümü olduğunu bilmiyordum. VS 6 TL' den bir anda 50 TL'ye zamlanınca soğudum. Brotato'yu daha çok seviyorum. Daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fiyat olarak da çok avatajlı. O da zamlanıp VS seviyesine fıyatı çıkarsa o zaman VS'ye de bakılabilir. Onun dışında Brotato bu kadar ucuzken VS'ye şu an 50 TL verilmez.

Brotato Premium versiyonu mobilde 90TL.
O vip hocam. Ekstra özellikler veriyor diye biliyorum ben.

Brotato mobil sürümü olduğunu bilmiyordum. VS 6 TL' den bir anda 50 TL'ye zamlanınca soğudum. Brotato'yu daha çok seviyorum. Daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fiyat olarak da çok avatajlı. O da zamlanıp VS seviyesine fıyatı çıkarsa o zaman VS'ye de bakılabilir. Onun dışında Brotato bu kadar ucuzken VS'ye şu an 50 TL verilmez.
Zaten brotato daha mantıklı hocam şuan ama mobilde beleşmiş onu belirttim. Bence brotato da zamlanır.

Premium neye yarıyor?
90TL vermeyi tercih etmedim hocam. Muhtemelen farklı karakterler, varsa haritalar vs. PC'de direkt açıkken mobilde Premium almadan açılamıyordur. PC'de paralı olup mobilde ücretsiz ve ücretli 2 versiyonu olan oyunlar böyle oluyor hep. Ücretsiz versiyonda çoğu şey kapalı oluyor.

Reddit'te şöyle bir yazı buldum.
Form the Discord dev:

So about the confusion on version differences, and whether you should buy Premium or VIP

▪️ If you like the PC version, buy Premium. It has unlocks by achievement system.

▪️ If you are a mobile player, buy VIP. It has new talent card system + chars are unlockable by spending in-game currency + VIP bonus will carry you even if your fingers are broken. Yet, this version will be available much later on.

P.S. This is for the current situation. Free version may be changed upon the official release.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı