E enes_yavuz55 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 74 14 Kasım 2020 #1 Brother yazıcıda yanlışlıkla yazdıra bastım ve çıkarmaya başladı. Kapatıp açıyorum; fişten çekiyorum fakat kaldığı yerden devam ediyor, nasıl iptal edebilirim?
Brother yazıcıda yanlışlıkla yazdıra bastım ve çıkarmaya başladı. Kapatıp açıyorum; fişten çekiyorum fakat kaldığı yerden devam ediyor, nasıl iptal edebilirim?
Çözüm 2 2 24099 14 Kasım 2020 Yazıcı havuzunu temizlemek lazım. Yazıcıyı fişten çekin, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakileri yazın. Kod:Panoya kopyala net stop spooler ENTER Kod:Panoya kopyala net start spooler ENTER Daha sonra yazıcıyı takabilirsiniz.
Yazıcı havuzunu temizlemek lazım. Yazıcıyı fişten çekin, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakileri yazın. Kod:Panoya kopyala net stop spooler ENTER Kod:Panoya kopyala net start spooler ENTER Daha sonra yazıcıyı takabilirsiniz.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 14 Kasım 2020 #2 Yazıcı havuzunu temizlemek lazım. Yazıcıyı fişten çekin, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakileri yazın. Kod:Panoya kopyala net stop spooler ENTER Kod:Panoya kopyala net start spooler ENTER Daha sonra yazıcıyı takabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Yazıcı havuzunu temizlemek lazım. Yazıcıyı fişten çekin, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakileri yazın. Kod:Panoya kopyala net stop spooler ENTER Kod:Panoya kopyala net start spooler ENTER Daha sonra yazıcıyı takabilirsiniz.
KS KS E enes_yavuz55 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 74 15 Kasım 2020 #3 24099 dedi: Yazıcı havuzunu temizlemek lazım. Yazıcıyı fişten çekin, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakileri yazın. Kod:Panoya kopyala net stop spooler Enter. Kod:Panoya kopyala net start spooler Enter. Daha sonra yazıcıyı takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
24099 dedi: Yazıcı havuzunu temizlemek lazım. Yazıcıyı fişten çekin, komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakileri yazın. Kod:Panoya kopyala net stop spooler Enter. Kod:Panoya kopyala net start spooler Enter. Daha sonra yazıcıyı takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.