Caner Tokmakçı Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #1 Max bütçem 500 TL. Her türlü oyunu oynuyorum, mekanik klavye almaya karar verdim. Bana, gece kullanımında tuşlarını gorebileceğim ışıklı bir klavye önerir misiniz? Brown switch olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2018
Max bütçem 500 TL. Her türlü oyunu oynuyorum, mekanik klavye almaya karar verdim. Bana, gece kullanımında tuşlarını gorebileceğim ışıklı bir klavye önerir misiniz? Brown switch olursa iyi olur.
alpha06 Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #2 HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BR1-UK/A2 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BR1-UK/A2 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
P peaceforworld Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 745 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #3 Cooler Master Storm Trigger Z USB Mekanik Kablolu Kırmızı Fiyatı HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı
Cooler Master Storm Trigger Z USB Mekanik Kablolu Kırmızı Fiyatı HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı
Caner Tokmakçı Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #4 alpha06 dedi: HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BR1-UK/A2 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da[/QUOTE Moba vs de oynuyorum işimi görür mü ? Genişletmek için tıkla...
alpha06 dedi: HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BR1-UK/A2 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri HyperX Alloy Fps Brown Switch Gaming Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da[/QUOTE Moba vs de oynuyorum işimi görür mü ? Genişletmek için tıkla...
alpha06 Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #5 Aslında klavye FPS tarzı oyunlar için tasarlanmış fakat diğer tarz oyunlarda da kullanılabileceğini düşünüyorum. Sıkıntı çıkarmaz
Aslında klavye FPS tarzı oyunlar için tasarlanmış fakat diğer tarz oyunlarda da kullanılabileceğini düşünüyorum. Sıkıntı çıkarmaz