Herkese merhaba, ben 2 veya 3 yıldır blue switch kullanıyorum. Artık beni yormaya başladı sesinden dolayı. Hissiyatı çok güzel. Ben yeni bir klavye almayı düşünüyorum alacagım klavye şu anlık Logitech G213 brown switch gibi 1350 TL'ye gayet iyi ve yeterli klavye. Num tuşları yok. Bu da masam küçük olduğu için güzel bir şey. Sessiz bir klavye istiyorum sizce brown switch mi red switch mi?
Herkese merhaba, ben 2 veya 3 yıldır blue switch kullanıyorum. Artık beni yormaya başladı sesinden dolayı. Hissiyatı çok güzel. Ben yeni bir klavye almayı düşünüyorum alacagım klavye şu anlık Logitech G213 brown switch gibi 1350 TL'ye gayet iyi ve yeterli klavye. Num tuşları yok. Bu da masam küçük olduğu için güzel bir şey. Sessiz bir klavye istiyorum sizce brown switch mi red switch mi?
Gamepower Eva 3 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Aradıklarım bu. Sence hangisi daha iyi.
Ben 2'nci ve 3'üncü link arasında kaldım. Rampage daha iyi gibi.
Hocam ben kendi bilgimce buraya bir model atıyorum fakat etiket atacağım kişi bu konularda benden daha çok bilgili, ben klavye arayışındayken de yardımcı olmuştu. O etiketi gördüğü zaman size de yardım eder diye düşünüyorum. Mümkünse hot-swap klavye öneririm bu arada.