Brown Switch mi Red Switch mi?

Esmyt

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben 2 veya 3 yıldır blue switch kullanıyorum. Artık beni yormaya başladı sesinden dolayı. Hissiyatı çok güzel. Ben yeni bir klavye almayı düşünüyorum alacagım klavye şu anlık Logitech G213 brown switch gibi 1350 TL'ye gayet iyi ve yeterli klavye. Num tuşları yok. Bu da masam küçük olduğu için güzel bir şey. Sessiz bir klavye istiyorum sizce brown switch mi red switch mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
G213 kronik sıkıntılı ve mekanik değil haberiniz olsun. Ayrıca siz hangi G213'den bahsediyorsunuz TKL bir G213 yok piyasada.

Merhaba, G213 mekanik bir klavye değil. Bütçe belirtirseniz öneri de bulunabilirim.

Biraz daha koyarak G413 olabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca brown switch. Sade bir klavye pek bir olayı yok.

Merhaba, G213 mekanik bir klavye değil. Bütçe belirtirseniz öneri de bulunabilirim.

Max 1500 TL.

Biraz daha koyarak G413 olabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca brown switch. Sade bir klavye pek bir olayı yok.

Basma hissiyati falan var diyorlar red switch e göre galiba red switch daha hızlı.

Hocam num tuşları ve bilek için destek olmayanını atarsanız mutlu olurum yoksa mouse döndüremiyorum masada.

Bu iyi mi?

Aradıklarım bu. Sence hangisi daha iyi.
Ben 2'nci ve 3'üncü link arasında kaldım. Rampage daha iyi gibi.

Son düzenleme:
Hocam ben kendi bilgimce buraya bir model atıyorum fakat etiket atacağım kişi bu konularda benden daha çok bilgili, ben klavye arayışındayken de yardımcı olmuştu. O etiketi gördüğü zaman size de yardım eder diye düşünüyorum. Mümkünse hot-swap klavye öneririm bu arada.

@Hyperciaa Hocam arkadaşın bütçesi 1500 TL civarı. Num lock tuşları olmayan ve sessiz switchli bir klavye arıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…