Brown switch vs red switch

Cafer Aksoy

Centipat
Daha fazla  
Klavyemde değişiklik yapacağım ve alacağım ürün Ajazz ak680. Sizce brown switch mi almalıyım red switch mi? Brown alasım var ama kullanıcılar gece ailen evde uyuyorsa ses gider diyorlar. Sizce böyle bir şey yaşanır mı?

Red switch daha sessiz.Brown switch, red ile bluenun ortası

Brown aldım geçen gün kargoyu bekliyorum yarın gelir büyük ihtimalle. Red switchi tam bilmiyorum ama brown switchi anlatırım geldiğinde test edince nasıl hissettirdiğini ve sesini falan.

Red switch daha sessiz.Brown switch, red ile bluenun ortası
Ses seviyorum kral brown daha iyi gider gibi değil mi?

Brown aldım geçen gün kargoyu bekliyorum yarın gelir büyük ihtimalle. Red switchi tam bilmiyorum ama brown switchi anlatırım geldiğinde test edince nasıl hissettirdiğini ve sesini falan.
Hayırlı olsun öncelikle. Ben de yarın vereceğim siparişi daha doğrusu bugün.

Hayırlı olsun öncelikle. Ben de yarın vereceğim siparişi daha doğrusu bugün.
Teşekkür ederim, size de. Ben videoları izledim brownu yazı yazmak vb. işler için öneriyorlar, redi oyun için. Redin tıklama hissiyatı yokmuş brown ise biraz hissettiriyormuş. Videolardan da anladığım kadarıyla ses seviyeleri arasında pek bir fark yok.

Hocam bu arada tavsiyeniz üzerine alıyorum ve size minnettarım. Bu klavyeyi almak beni daha da rahatlattı diğerindense.
Valla ben normalde linear seven biriydim, şu an Akko jöle mor tactile switch kullanıyorum. Tactile switchleri daha çok sevdiğimi fark ettim. Sesi ne aşırı fazla ne de çok az ve hissiyatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…