Klavyemde değişiklik yapacağım ve alacağım ürün Ajazz ak680. Sizce brown switch mi almalıyım red switch mi? Brown alasım var ama kullanıcılar gece ailen evde uyuyorsa ses gider diyorlar. Sizce böyle bir şey yaşanır mı?
Klavyemde değişiklik yapacağım ve alacağım ürün Ajazz ak680. Sizce brown switch mi almalıyım red switch mi? Brown alasım var ama kullanıcılar gece ailen evde uyuyorsa ses gider diyorlar. Sizce böyle bir şey yaşanır mı?
Brown aldım geçen gün kargoyu bekliyorum yarın gelir büyük ihtimalle. Red switchi tam bilmiyorum ama brown switchi anlatırım geldiğinde test edince nasıl hissettirdiğini ve sesini falan.
Brown aldım geçen gün kargoyu bekliyorum yarın gelir büyük ihtimalle. Red switchi tam bilmiyorum ama brown switchi anlatırım geldiğinde test edince nasıl hissettirdiğini ve sesini falan.
Teşekkür ederim, size de. Ben videoları izledim brownu yazı yazmak vb. işler için öneriyorlar, redi oyun için. Redin tıklama hissiyatı yokmuş brown ise biraz hissettiriyormuş. Videolardan da anladığım kadarıyla ses seviyeleri arasında pek bir fark yok.
Valla ben normalde linear seven biriydim, şu an Akko jöle mor tactile switch kullanıyorum. Tactile switchleri daha çok sevdiğimi fark ettim. Sesi ne aşırı fazla ne de çok az ve hissiyatlı.