Brown switch vs red switch

Brown'dan da ses çıkmıyor ki. Brown'un Red'den farkı bastığını hissediyorsun.
Klavyelerdeki en sesli şey tuşların kalvyeye tak tak tak diye vurması. Hızlı bir şekilde yazı yazıyorsanız switch fark etmez, tuşlar tak tak tak diye klavyeden ses çıkaracak.

Kaliteli bir şey alırsanız tak tak tak diye değil de tık tık tık diye ses çıkar 😅

Olay sesin çok olması değil, hem gece kimseyi rahatsız etmeyecek hem de hissiyat verecek. Blue switch alıp niye herkesi rahatsız edelim?

Olay sesin çok olması değil, hem gece kimseyi rahatsız etmeyecek hem de hissiyat verecek. Blue switch alıp niye herkesi rahatsız edelim?
Doğru hocam. Blue harbi çok ses çıkartıyor. Akşamüzeri siparişi vericem ama red alacak gibiyim çünkü brown switchin sadece mor rengi kalmış.

Merhaba, dün söylediğim gibi klavyem bugün elime ulaştı. Test ettim ve gayet beğendim. Tuşa basma hissi olsun sesi olsun her şeyi gayet hoşuma gitti. Klavyem:

Brwon switch olanı tercih ettim. Pişman olacağımı düşünüyordum fakat değilim. İyi günler, umarım sizin de hoşunuza gider.

Ben redi aldım hocam ve kargolandı. Brown alacaktım aslında ama red al başın ağrımasın dediler brownu beğenmeyebilirsin dediler. Hayırlısı bekliyoruz.

Ben redi aldım hocam ve kargolandı. Brown alacaktım aslında ama red al başın ağrımasın dediler brownu beğenmeyebilirsin dediler. Hayırlısı bekliyoruz.

Hayırlı olsun umarım beğenirsiniz. Kargonuz geldiğinde dönüş yapabilir misiniz? Ben de merak ettim redi . Tekrardan iyi günler dilerim.

Hayırlı olsun umarım beğenirsiniz. Kargonuz geldiğinde dönüş yapabilir misiniz? Ben de merak ettim redi . Tekrardan iyi günler dilerim.
Çok teşekkür ederim. Elbette ürün geldiğinde size dönüş yapacağım.

Hocam ürün yarına elime ulaşmış olur ama benim klavye hakkında birkaç sorum var yanıtlama şansınız var mı? Öncelikle ben bunu red switch olarak aldım ve diyelim ki herhangi bir tuş basmıyor, çift tıklama sorunu yapıyor. Bu durumda ürünle beraber gelen yedek switchi bozuk tuşa taktığımda sorun düzelmiş mi oluyor? Bir de soracağım şey şu ki red switchten sıkılırsam gidip brown switch tuşlar alsam ve taksam oluyor mu? Kusura bakmayın belki de gereksiz sorular ama aldığım ürünün özelliğini 3 ay sonra fark etme gibi bir sorunum olduğu için soruyorum.

Hocam ürün elime ulaştı ve çok iyi görünüyor. Alışma konusunda baya baya sıkıntı çekeceğim ama sorun değil. Boşluk, shift ve diğer tuşlar taş gibi. Diğer tuşlar da harika. İkimize de hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, umarım en kısa sürede alışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…