L lotedann2 Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:22 #1 Klavye alacağım red switch ile brown arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi CS2 için?
ca9an Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 6.315 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:24 #2 lotedann2 dedi: Klavye alacağım red switch ile brown arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi CS2 için? Genişletmek için tıkla... Red, brown kullanan kaldı mı ki? Ne almayı düşünüyorsun?
lotedann2 dedi: Klavye alacağım red switch ile brown arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi CS2 için? Genişletmek için tıkla... Red, brown kullanan kaldı mı ki? Ne almayı düşünüyorsun?
xenk2626 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:25 #3 lotedann2 dedi: Klavye alacağım red switch ile brown arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi CS2 için? Genişletmek için tıkla... Ses istemiyorsan red ses istiyorsan(önermem)brown al.
lotedann2 dedi: Klavye alacağım red switch ile brown arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi CS2 için? Genişletmek için tıkla... Ses istemiyorsan red ses istiyorsan(önermem)brown al.
L lotedann2 Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:26 #4 ca9an dedi: Red, brown kullanan kaldı mı ki? Ne almayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Aslında mad60 düşünüyorum da alışabilir miyim bir de inceleme videosunda ayar yapmak zor geldi biraz.
ca9an dedi: Red, brown kullanan kaldı mı ki? Ne almayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Aslında mad60 düşünüyorum da alışabilir miyim bir de inceleme videosunda ayar yapmak zor geldi biraz.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.224 Çözümler 1 Dün 21:26 #5 Tuşa bastığını hissetmek istiyorsan brown al.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 16.105 Makaleler 11 Çözümler 132 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer Dün 21:27 #6 CS için Red daha iyi ancak ben Brown'u daha çok seviyorum mesela.
ca9an Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 6.315 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:27 #7 lotedann2 dedi: Aslında mad60 düşünüyorum da alışabilir miyim bir de inceleme videosunda ayar yapmak zor geldi biraz. Genişletmek için tıkla... CS için manyetik klavyenin abartı artısını göremezsin. SOCD yasak zaten, RT kullanırsın anca. Bütçen ne kadar?
lotedann2 dedi: Aslında mad60 düşünüyorum da alışabilir miyim bir de inceleme videosunda ayar yapmak zor geldi biraz. Genişletmek için tıkla... CS için manyetik klavyenin abartı artısını göremezsin. SOCD yasak zaten, RT kullanırsın anca. Bütçen ne kadar?
pyronothere Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 239 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:28 #8 lotedann2 dedi: Aslında mad60 düşünüyorum da alışabilir miyim bir de inceleme videosunda ayar yapmak zor geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Mad60 manyetik değil mi?
lotedann2 dedi: Aslında mad60 düşünüyorum da alışabilir miyim bir de inceleme videosunda ayar yapmak zor geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Mad60 manyetik değil mi?
gundi123 Yoctopat Katılım 6 Şubat 2026 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:30 #9 Ses ve hissiyat açısından brown switch daha iyidir. Ama eğer ki FPS oyunları oynuyorsan Red switch al. E-sporda genelde red switch kullanılır diye biliyorum.
Ses ve hissiyat açısından brown switch daha iyidir. Ama eğer ki FPS oyunları oynuyorsan Red switch al. E-sporda genelde red switch kullanılır diye biliyorum.
L lotedann2 Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:31 #10 ca9an dedi: CS için manyetik klavyenin abartı artısını göremezsin. SOCD yasak zaten, RT kullanırsın anca. Bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla... 2k bi şeye baktım redragon 616 pyronothere dedi: Mad60 manyetik değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet manyetik aslında 2 klavye arasında kaldım ve birbirleriyle çok alakası yok Mad60 ve redragon 616 arasında kaldım
ca9an dedi: CS için manyetik klavyenin abartı artısını göremezsin. SOCD yasak zaten, RT kullanırsın anca. Bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla... 2k bi şeye baktım redragon 616 pyronothere dedi: Mad60 manyetik değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet manyetik aslında 2 klavye arasında kaldım ve birbirleriyle çok alakası yok Mad60 ve redragon 616 arasında kaldım