Brown switch vs red switch

2K bir şeye baktım Redragon 616.

Evet manyetik aslında 2 klavye arasında kaldım. Ve birbirleriyle çok alakası yok mad60 ve Redragon 616 arasında kaldım.

Redragon bende öneriyordumda kronik diyorlar.

Redragon bende öneriyordumda kronik diyorlar.
Yok kral aslında önceki klavyem 617 di arkadaşa sattım onu normalde 530 pro düşünüyodum bi arkadaş Brown alacağına emin misin filan diyince konu açasım geldi

Yok kral aslında önceki klavyem 617'di arkadaşa sattım onu normalde 530 Pro düşünüyordum bir arkadaş brown alacağına emin misin filan deyince konu açasım geldi.

Manyetikde alabilirsin redde alabilirsin kendi zevkin emin ol çok fazla fark edeceğin fark yok aralarında ses harici.

Manyetikde alabilirsin redde alabilirsin kendi zevkin emin ol çok fazla fark edeceğin fark yok aralarında ses harici.
Ses umramda değil ben brom ben redden memnundum hem ses açısından hem performans açısından sadece brown düşündüm sonra da konu açtım işte red dediniz çoğunluğunuz büyük ihtimalle 616 alıcam 617 ile tek farkı kablosuz olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…