Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 12 Şubat 2020 #1 Mekanik klavye almaya karar verdim. Brown veya Red Switch alacağım, bütçem maksimum 350 TL. Olabiliyorsa kompakt istiyorum, olmasa da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2020
Mekanik klavye almaya karar verdim. Brown veya Red Switch alacağım, bütçem maksimum 350 TL. Olabiliyorsa kompakt istiyorum, olmasa da olur.
B Bruticle Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 29 17 Şubat 2020 #2 Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 50 TL'cik daha verip Cooler Master gibi sağlam bir marka düşünebilirsiniz. Rampage, Trust,Gamepower gibi markalardan kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ama yerinizde olsam 2. el cherry mx alırdım.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 50 TL'cik daha verip Cooler Master gibi sağlam bir marka düşünebilirsiniz. Rampage, Trust,Gamepower gibi markalardan kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ama yerinizde olsam 2. el cherry mx alırdım.