Brown vs Yellow vs Red switch

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda blue switch klavye aldım ve ses sorunu yüzünden bazı tuşların switchlerini değiştirmek istiyorum. Kullandığım klavye leaven K620 yanında fazladan sarı ve kırmızı switch çıktı sarının sesi çok hoşuma gitmişti belki onu alabilirim. Sorum şöyle; sizce hangi switchi almalıyım?
Brown-yellow-red.
Brown switch ile red switch arasında pek bir ses farkı bulamadım gibi ama düşüncelerinizi aşağıya bekliyorum.

Yakın zamanda blue switch klavye aldım ve ses sorunu yüzünden bazı tuşların switchlerini değiştirmek istiyorum. Kullandığım klavye leaven K620 yanında fazladan sarı ve kırmızı switch çıktı sarının sesi çok hoşuma gitmişti belki onu alabilirim. Sorum şöyle; sizce hangi switchi almalıyım?
Brown-yellow-red.
Brown switch ile red switch arasında pek bir ses farkı bulamadım gibi ama düşüncelerinizi aşağıya bekliyorum.
hocam red switch kullanıyorum blue switch kadar basma hissi yok o kadar tatmin edici değil fakat ne kafa yoruyor ne de mebran gibi çok garip hissettiriyor öneririm.

Brown-yellow-red.
Hocam ses için genelde red en az ses çıkartır, blue en fazla ses, brown da orta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı