S sshyzhe Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Model 16 Eylül 2021 #11 Silinen üye dedi: Ama bayağı bir süre kullandım ne yapacağım 8 milyondan fazla indirmeleri vardı oysaki. Ücretsiz VPN bildiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... ZenMate var Opera tarayıcı var dahili VPN'li.
Silinen üye dedi: Ama bayağı bir süre kullandım ne yapacağım 8 milyondan fazla indirmeleri vardı oysaki. Ücretsiz VPN bildiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... ZenMate var Opera tarayıcı var dahili VPN'li.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 16 Eylül 2021 #12 Silinen üye dedi: Aktifken (VPN) kart girmedim sorun olur mu? Ve sorun şu çoğu parolamı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kart için sorun olmaz. Hesaplar için Şifremi unuttum kısmından resetleyin. Dediğim gibi, kendinizi sıkmayın.
Silinen üye dedi: Aktifken (VPN) kart girmedim sorun olur mu? Ve sorun şu çoğu parolamı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kart için sorun olmaz. Hesaplar için Şifremi unuttum kısmından resetleyin. Dediğim gibi, kendinizi sıkmayın.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #13 Windows 11 Bükücü dedi: Kart için sorun olmaz. Hesaplar için şifremi unuttum kısmından resetleyin. Dediğim gibi, kendinizi sıkmayın. Genişletmek için tıkla... Bu kadar zaman kullanmışım bir şey olmadı ise hala da olmaz deyip geçiştireyim mi? sshyzhe dedi: ZenMate var Opera tarayıcı var dahili VPN'li. Genişletmek için tıkla... ZenMate log tutmuyor mu?
Windows 11 Bükücü dedi: Kart için sorun olmaz. Hesaplar için şifremi unuttum kısmından resetleyin. Dediğim gibi, kendinizi sıkmayın. Genişletmek için tıkla... Bu kadar zaman kullanmışım bir şey olmadı ise hala da olmaz deyip geçiştireyim mi? sshyzhe dedi: ZenMate var Opera tarayıcı var dahili VPN'li. Genişletmek için tıkla... ZenMate log tutmuyor mu?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 16 Eylül 2021 #14 Silinen üye dedi: Bu kadar zaman kullanmışım bir şey olmadı ise hala da olmaz deyip geçiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Önermem. Bir şey olursa sorumluluk üstünüze kalır. Siz 2 adımlı doğrulamayı da ektinleştirseniz olur aslında.
Silinen üye dedi: Bu kadar zaman kullanmışım bir şey olmadı ise hala da olmaz deyip geçiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Önermem. Bir şey olursa sorumluluk üstünüze kalır. Siz 2 adımlı doğrulamayı da ektinleştirseniz olur aslında.
S sshyzhe Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Model 16 Eylül 2021 #15 Silinen üye dedi: Bu kadar zaman kullanmışım bir şey olmadı ise hala da olmaz deyip geçiştireyim mi? ZenMate log tutmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ücretsizlerin hepsi tutar 90 gün sonra silinir log tutmayan bir şey arıyosan Tor Browser kullanıcaksın.
Silinen üye dedi: Bu kadar zaman kullanmışım bir şey olmadı ise hala da olmaz deyip geçiştireyim mi? ZenMate log tutmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ücretsizlerin hepsi tutar 90 gün sonra silinir log tutmayan bir şey arıyosan Tor Browser kullanıcaksın.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #16 Windows 11 Bükücü dedi: Önermem. Bir şey olursa sorumluluk üstünüze kalır. Siz 2 adımlı doğrulamayı da ektinleştirseniz olur aslında. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok ama VPN'i kaldırdım Chromium'dan.
Windows 11 Bükücü dedi: Önermem. Bir şey olursa sorumluluk üstünüze kalır. Siz 2 adımlı doğrulamayı da ektinleştirseniz olur aslında. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok ama VPN'i kaldırdım Chromium'dan.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 16 Eylül 2021 #17 Silinen üye dedi: Telefonum yok ama VPN'i kaldırdım Chromium'dan. Genişletmek için tıkla... Siz biraz rahat olun. Şüphe ediyorsanız eğer, 2 adımlı doğrulamayı açın.
Silinen üye dedi: Telefonum yok ama VPN'i kaldırdım Chromium'dan. Genişletmek için tıkla... Siz biraz rahat olun. Şüphe ediyorsanız eğer, 2 adımlı doğrulamayı açın.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #18 Windows 11 Bükücü dedi: Siz biraz rahat olun. Şüphe ediyorsanız eğer, 2 adımlı doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Modemi sık sık resetleyerek IP değiştirsem katkısı olur mu?
Windows 11 Bükücü dedi: Siz biraz rahat olun. Şüphe ediyorsanız eğer, 2 adımlı doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Modemi sık sık resetleyerek IP değiştirsem katkısı olur mu?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 16 Eylül 2021 #19 Silinen üye dedi: Modemi sık sık resetleyerek IP değiştirsem katkısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Biraz katkısı olur.
Silinen üye dedi: Modemi sık sık resetleyerek IP değiştirsem katkısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Biraz katkısı olur.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #20 Windows 11 Bükücü dedi: Biraz katkısı olur. Genişletmek için tıkla... Bana verebildiğiniz kadar tavsiye verin ki ben rahat edebileyim yoksa içime sinmiyor.
Windows 11 Bükücü dedi: Biraz katkısı olur. Genişletmek için tıkla... Bana verebildiğiniz kadar tavsiye verin ki ben rahat edebileyim yoksa içime sinmiyor.