lilcsz Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 22 Kasım 2020 #1 Programla yapınca zarar veriyor diye biliyorum. Aynısı tarayıcı için geçerli mi?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 22 Kasım 2020 #2 Tabii ki zararlı. İkisinde de ekran kartı/işlemcini yorarak işlem yaptırmıyor musun?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 22 Kasım 2020 #3 Sonucta mining yapiyorsunuz, tarayici veya program fark ediyor mu?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Kasım 2020 #4 Hayır, vermez. Dikkatli okursanız arkadaş "Zarar verir mi?" yazmış. Sadece yorar. Zarar vermez.
lilcsz Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 22 Kasım 2020 #5 246941 dedi: Tabii ki zararlı. İkisinde de ekran kartı/işlemcini yorarak işlem yaptırmıyor musun? Genişletmek için tıkla... RPM dedi: Sonucta mining yapiyorsunuz, tarayici veya program fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı reklamcılar mining yapıyor tarayıcı üzerinden? Tarayıcı kullanmak zararlı o zaman. vbios dedi: Hayır, vermez. Dikkatli okursanız arkadaş "Zarar verir mi?" yazmış. Sadece yorar. Zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Ömrünü kısaltır mı?
246941 dedi: Tabii ki zararlı. İkisinde de ekran kartı/işlemcini yorarak işlem yaptırmıyor musun? Genişletmek için tıkla... RPM dedi: Sonucta mining yapiyorsunuz, tarayici veya program fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı reklamcılar mining yapıyor tarayıcı üzerinden? Tarayıcı kullanmak zararlı o zaman. vbios dedi: Hayır, vermez. Dikkatli okursanız arkadaş "Zarar verir mi?" yazmış. Sadece yorar. Zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Ömrünü kısaltır mı?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 22 Kasım 2020 #6 Tarayıcıdan video izlemek var yazı okumak var ikisi aynı mı? Değil. Ondan mining yapmak işlemciyi ve ekran kartını yorarak düşük gelir getiren bir işlem. Tavsiye etmiyorum.
Tarayıcıdan video izlemek var yazı okumak var ikisi aynı mı? Değil. Ondan mining yapmak işlemciyi ve ekran kartını yorarak düşük gelir getiren bir işlem. Tavsiye etmiyorum.
lilcsz Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 22 Kasım 2020 #7 246941 dedi: Tarayıcıdan video izlemek var yazı okumak var ikisi aynı mı? Değil. Ondan mining yapmak işlemciyi ve ekran kartını yorarak düşük gelir getiren bir işlem. Tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cryptocurrency miners in Youtube ads While you’re watching YouTube, someone might just be using your device to mine cryptocurrency. www.kaspersky.com
246941 dedi: Tarayıcıdan video izlemek var yazı okumak var ikisi aynı mı? Değil. Ondan mining yapmak işlemciyi ve ekran kartını yorarak düşük gelir getiren bir işlem. Tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cryptocurrency miners in Youtube ads While you’re watching YouTube, someone might just be using your device to mine cryptocurrency. www.kaspersky.com
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #8 MinerBlock eklentisini kullanabilirsiniz korunmak için.