Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2024 #11 Reend dedi: Firefox'ta taban olabilir ki. Örneğin Floorp Firefox "tabanlı." Genişletmek için tıkla... Hocam Firefox'un tabanı Quantum ben Firefox tabanlıyım diyemezsin, çünkü Firefox bir tarayıcı iken Quantum bir tarayıcı tabanı.
Reend dedi: Firefox'ta taban olabilir ki. Örneğin Floorp Firefox "tabanlı." Genişletmek için tıkla... Hocam Firefox'un tabanı Quantum ben Firefox tabanlıyım diyemezsin, çünkü Firefox bir tarayıcı iken Quantum bir tarayıcı tabanı.
Superceo Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #12 Reend dedi: Browser Firefox tabanlı mı yoksa Chromium tabanlı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Kendi tabanımı yapmayı düşünüyorum
Reend dedi: Browser Firefox tabanlı mı yoksa Chromium tabanlı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Kendi tabanımı yapmayı düşünüyorum