Browser oyun önerisi

Abdullah UÇAR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dünya çapında ünlü tarayıcı tabanlı oyun arıyorum. Strateji ya da RPG tarzı olabilir. Var mı bildiğiniz güzel bir oyun? Bu arada herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun.

Tarayıcı tabanlı oyunların artık genel mantığı ver parayı birinci ol şekline döndüğü için pek tavsiye etmiyorum.Şu aralar Nostalji yapıp Ogame'e başladım, baya bir şey değişmiş.En başta sunucunun açılmasından henüz 4 dakika geçmesine rağmen ilk 30 kişiyi 20 puanlı oyuncuların alması çok manidar.

Arkadaşlar öncelikle oyunun bigpoint tabanlı ve tam destekli olduğunu belirtmek isterim. Tarayıcı üzerinden kolaylıkla üyelik alınabilen
ve arayüzü bakımından basitçe oynanan bir oyun. Oyun kuralları, kurallar bölümünden rahatlıkla erişebileceğiniz, az evvel belirttiğim gibi
oyun geniş kapsamlı ve arayüzüde bir o kadar basit diyebiliriz. BU oyunların atası "Ogame" dir. Uzun yıllar ogame oynamış birisi olarak. 2008 den bu yana
Spaceinvasion oynamaktayım.
Herşeyden önemlisi yepyeni bir evren açıldı adı : Genesis. Bir Türk olarak, dünyanın heryerinden yabancı uyruklu oyunculara karşı oynanan ve strateji dolu
dakilar geçirmek istiyen arkadaşlara şiddetle önerebileceğim bir oyun.
Not: oyun hakkında her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabileceğiniz. Kafanıza takılan her sorunda şahşım olarak yardımda bulanacağım. Sizleri görmekten gurur duyarım.
Tüm arkadaşları davet ediyorum. Saygılar.
The strategy game all about gaining control of outer space: SpaceInvasion( referansımla alıp destek olabilirsiniz.)
The strategy game all about gaining control of outer space: SpaceInvasion ( refaranssız orjinal register.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…