Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #31 Bruh moment öyle bir andır ki Bruh moment öyle bir andır ki konusuna girersin ama bruh momentin ne olduğunu bilmediğin için saçmalarsın.
Bruh moment öyle bir andır ki Bruh moment öyle bir andır ki konusuna girersin ama bruh momentin ne olduğunu bilmediğin için saçmalarsın.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Ağustos 2021 #32 Ülküsüz dedi: Bruh moment öyle bir andır ki Bruh moment öyle bir andır ki konusuna girersin ama bruh momentin ne olduğunu bilmediğin için saçmalarsın. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum
Ülküsüz dedi: Bruh moment öyle bir andır ki Bruh moment öyle bir andır ki konusuna girersin ama bruh momentin ne olduğunu bilmediğin için saçmalarsın. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #33 Bruh moments öyle bir andır ki sevdiğin kişi seni arkadaşın ile karıştırıp arkadaşınla konuşur.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #34 Bruh Moment öyle bir andır ki neden bruh moment dendiğini bilmiyorsundur
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Ağustos 2021 #35 Megaton dedi: Uzun Parliament. Genişletmek için tıkla... Kısa Parliament kullanıyorum ben de. Uzunun tadı iğrenç değil mi ya? Kaç yaşındasınız bu arada? Dyflinn dedi: Bruh moment öyle bir andır ki sevdiğin kişi seni arkadaşın ile karıştırıp arkadaşınla konuşur. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki, buna inanacak kadar saf olursun.
Megaton dedi: Uzun Parliament. Genişletmek için tıkla... Kısa Parliament kullanıyorum ben de. Uzunun tadı iğrenç değil mi ya? Kaç yaşındasınız bu arada? Dyflinn dedi: Bruh moment öyle bir andır ki sevdiğin kişi seni arkadaşın ile karıştırıp arkadaşınla konuşur. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki, buna inanacak kadar saf olursun.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.763 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 28 Ağustos 2021 #36 Bruh moment öyle bir andır ki ne olduğunu öğrenmek için konuya girersin.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #37 Blacksidemre dedi: Bruh moment öyle bir andır ki ne olduğunu öğrenmek için konuya girersin. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki evet yazmak yerine bunu yazarsın
Blacksidemre dedi: Bruh moment öyle bir andır ki ne olduğunu öğrenmek için konuya girersin. Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki evet yazmak yerine bunu yazarsın
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Ağustos 2021 #38 @183206 18.
Black1 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #39 Dyflinn dedi: Bruh moments öyle bir andır ki sevdiğin kişi seni arkadaşın ile karıştırıp arkadaşınla konuşur. Genişletmek için tıkla... Yeminle yaşadım bunu ya.
Dyflinn dedi: Bruh moments öyle bir andır ki sevdiğin kişi seni arkadaşın ile karıştırıp arkadaşınla konuşur. Genişletmek için tıkla... Yeminle yaşadım bunu ya.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #40 183206 dedi: Bruh moment öyle bir andır ki, ekran kartın bozulduğu için yardım isteyen sen, cümleye büyük harfle başlamadığın için forumdan uzaklaştırılırsın. Genişletmek için tıkla... Adolf Baltaş ve moteratör fedaileri duymasın. (!!!)
183206 dedi: Bruh moment öyle bir andır ki, ekran kartın bozulduğu için yardım isteyen sen, cümleye büyük harfle başlamadığın için forumdan uzaklaştırılırsın. Genişletmek için tıkla... Adolf Baltaş ve moteratör fedaileri duymasın. (!!!)