B bövç31 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #81 Bruh moment öyle bir andır ki... Yüksek bir yerden düşüyorsundur ve su kovan vardır ama Minecraft'ta değilsindir
Bruh moment öyle bir andır ki... Yüksek bir yerden düşüyorsundur ve su kovan vardır ama Minecraft'ta değilsindir
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #82 Bruh moment öyle bir andır ki... Oijinal Windows mahalle bilgisayarcısına götürdükten sonra crack olmuştur.
Bruh moment öyle bir andır ki... Oijinal Windows mahalle bilgisayarcısına götürdükten sonra crack olmuştur.
G Gilbeys Gin Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #83 Bruh moment öyle bir andır ki Atatürk ün kurtardığı vatanda ona küfür edilir
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 27 Nisan 2021 #84 Bruh moment öyle bir andır ki. Recep Baltaş Ali Güngör'ü banlar.
Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #85 Bruh moment öyle bir andır ki termal macunu yanlış yere sürersin ve işlemcin patates olur.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 5 Eylül 2024 #86 Bruh moment öyle bir andır ki yeni aldığını sandığın telefonu alalı 3 yıl olmuştur.
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #87 Bruh moment öyle bir andır ki "Bios güncellerken elektrik gider"
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 5 Eylül 2024 #88 TORHSTEM dedi: Bruh moment öyle bir andır ki "Bios güncellerken elektrik gider" Genişletmek için tıkla... Bir benzeri: Bruh moment öyle bir andır ki ailenin televizyonuna yazılım atarken elektrik gider.
TORHSTEM dedi: Bruh moment öyle bir andır ki "Bios güncellerken elektrik gider" Genişletmek için tıkla... Bir benzeri: Bruh moment öyle bir andır ki ailenin televizyonuna yazılım atarken elektrik gider.
porwix Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 144 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #89 Bruh moment öyle bir andır ki laptopa termal macun bakımı yaparken sakarlığın tutar ve WiFi anteninin kablosunu çıkarırsın. (Yaşadım)
Bruh moment öyle bir andır ki laptopa termal macun bakımı yaparken sakarlığın tutar ve WiFi anteninin kablosunu çıkarırsın. (Yaşadım)
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 6 Eylül 2024 #90 porwix dedi: Bruh moment öyle bir andır ki laptopa termal macun bakımı yaparken sakarlığın tutar ve WiFi anteninin kablosunu çıkarırsın. (Yaşadım) Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki işlemciyi değiştirirken fanın ayağını kırarsın (yaşadım).
porwix dedi: Bruh moment öyle bir andır ki laptopa termal macun bakımı yaparken sakarlığın tutar ve WiFi anteninin kablosunu çıkarırsın. (Yaşadım) Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki işlemciyi değiştirirken fanın ayağını kırarsın (yaşadım).