Brute Force Attack Program önerisi

Kweelp

Hectopat
Merhaba, bildiğiniz Brute Force Attack programlarını önerebilir misiniz?

Yasadışı birşey için yardım eden olacaksa, aklından şüphe duyarım. Moderatörler nasıl kitlemiyor, onay veriyor hala anlamıyorum.

Merhaba. siber güvenlik şirketinde CEH eğitimi alıyorum. Zafiyetli makineye penetration test yapıyorum. Bu yüzden ihtiyacım var.
Bu forumda pek bulamayabilirsin. Daha çok bu işlerle uğraşan forumlara uğramanı öneririm.

Amaç mesaj kasmak mı hocam?

Merhaba. siber güvenlik şirketinde CEH eğitimi alıyorum. Zafiyetli makineye penetration test yapıyorum. Bu yüzden ihtiyacım var.
Linux bazlı bir makinanız mı bulunuyor yoksa Windows mu

Zaten hali hazırda toollarınız bulunmakta önerebilceğim toollarsa thc-hydra,network auth bazlı çalışıyorsan aircrack-ng ve hibrit özellikli bir tool arıyorsanız Hashcat size gayet yardımcı olucaktır.Eğer bunlar sistemde yoksa apt install ile rahatlıkla indirebilirsiniz

teşekkür ederim. Tam olarak bu cevabı arıyodum. az önce Hydrayı keşfetmiştim. Şimdi hepsine bakıcam. Çok teşekkürler.

teşekkür ederim. Tam olarak bu cevabı arıyodum. az önce Hydrayı keşfetmiştim. Şimdi hepsine bakıcam. Çok teşekkürler.
bir şey değil çalışmalarınızda ve sertifika alma yolunuzda başarılar ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…