Konuyla alakasız olacak ama. Ne için kullanıcaksınız?
Bu forumda pek bulamayabilirsin. Daha çok bu işlerle uğraşan forumlara uğramanı öneririm.Merhaba. siber güvenlik şirketinde CEH eğitimi alıyorum. Zafiyetli makineye penetration test yapıyorum. Bu yüzden ihtiyacım var.
Linux bazlı bir makinanız mı bulunuyor yoksa Windows muMerhaba. siber güvenlik şirketinde CEH eğitimi alıyorum. Zafiyetli makineye penetration test yapıyorum. Bu yüzden ihtiyacım var.
Kali linux.Linux bazlı bir makinanız mı bulunuyor yoksa Windows mu
teşekkür ederim. Tam olarak bu cevabı arıyodum. az önce Hydrayı keşfetmiştim. Şimdi hepsine bakıcam. Çok teşekkürler.Zaten hali hazırda toollarınız bulunmakta önerebilceğim toollarsa thc-hydra,network auth bazlı çalışıyorsan aircrack-ng ve hibrit özellikli bir tool arıyorsanız Hashcat size gayet yardımcı olucaktır.Eğer bunlar sistemde yoksa apt install ile rahatlıkla indirebilirsiniz
bir şey değil çalışmalarınızda ve sertifika alma yolunuzda başarılar ^^teşekkür ederim. Tam olarak bu cevabı arıyodum. az önce Hydrayı keşfetmiştim. Şimdi hepsine bakıcam. Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.