BS Player sorunları ve alternatifi olmaması

Morruk

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Şişli
Arkadaşlar son zamanlarda Bs Player ile sorun yaşayan var mı? Altyazılar değiştikçe sol tarafta kırpışıyor, nette araştırdım, "Görüntü Hareketlendirmesi"ni değiştirince düzeliyor yazıyordu. Düzeldi ama bu seferde film oynadıkça 15-20 dakika sonra ses görüntü senkronu kayıyor. Tekrar başlatınca kaldığım yere getiriyorum sorunsuz izleniyor.

Codec sorunları da oluyor bazen. En son indirdiğim filmde ses kanalını tanımıyor ama Windows Media Player'da falan açınca ses var. Hayır işin kötüsü programın aynı özelliklere sahip alternatifi de yok. Biraz araştırdım VLC Player falan denmiş ama en önemli özellikler yok. Alt Yazı fontunu istediğim büyüklükte seçemedim ve altyazıları otomatik indirme fonksiyonunu bulamadım ki muhtemelen yok. BS Player düzelene kadar (muhtemelen güncelleme ile düzeltirler) alternatif ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
VLC Player falan denmiş ama en önemli özellikler yok. Alt Yazı fontunu istediğim büyüklükte seçemedim ve altyazıları otomatik indirme fonksiyonunu bulamadım ki muhtemelen yok.
Var siz bulamadınız.

56544854984894984.jpg

Oradan zaten istediğin büyüklük seçiliyor. Yine dediğim gibi siz bulamıyorsunuz. Ayrıntılı kısmına tıklayıp değer olarak seçilebiliyor daha programı araştırmamışsın bile her ayarını bizim yapmamızı bekliyorsan yeri burası değil. Belkide kurmadın bile.

Oradan zaten istediğin büyüklük seçiliyor. Yine dediğim gibi siz bulamıyorsunuz. Ayrıntılı kısmına tıklayıp değer olarak seçilebiliyor daha programı araştırmamışsın bile her ayarını bizim yapmamızı bekliyorsan yeri burası değil. Belkide kurmadın bile.

O zaman sen ukalalık yapmadan önce, mesajımı düzgün okuyacaksın, yardım etmek istiyorsan, ya doğru düzgün edecek, ayrıntılı kısmında var diyip, ona göre resim atacaksın yok etmek istemiyorsan da (ki mecbur değilsin tabiki) çıkıntılık yapmayacaksın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı