emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #11 Hedge dedi: Bak bakalım BSD Team e Genişletmek için tıkla... Kanka BSD + keyi versene beleşe bize. D
5 515080 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 619 Çözümler 4 18 Mayıs 2024 #12 Nasıl yükleyebilirim?Server seçmek için yüklemeyi düsünüyorum.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #13 515080 dedi: Nasıl yükleyebilirim?Server seçmek için yüklemeyi düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Telegram bsdatamines yazarak yada internete bsd Brawl v55 indir yazarak indirebilirsiniz. emirDedim dedi: Kanka BSD + keyi versene beleşe bize. D Genişletmek için tıkla... Başka bir isteğin var mıdır paşam!?
515080 dedi: Nasıl yükleyebilirim?Server seçmek için yüklemeyi düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Telegram bsdatamines yazarak yada internete bsd Brawl v55 indir yazarak indirebilirsiniz. emirDedim dedi: Kanka BSD + keyi versene beleşe bize. D Genişletmek için tıkla... Başka bir isteğin var mıdır paşam!?
K Kansz Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #14 Hedge dedi: Telegram bsdatamines yazarak ya da internete BSD brawl V55 indir yazarak indirebilirsiniz. Başka bir isteğin var mıdır paşam? Genişletmek için tıkla... Dostum ne zaman kabul olacak BSD+ Türkiye'de.
Hedge dedi: Telegram bsdatamines yazarak ya da internete BSD brawl V55 indir yazarak indirebilirsiniz. Başka bir isteğin var mıdır paşam? Genişletmek için tıkla... Dostum ne zaman kabul olacak BSD+ Türkiye'de.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #15 Kansz dedi: Dostum ne zaman kabul olacak BSD+ Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Şuanda sadece Rusya içi, Türkiyeye gelmeden önce Yurt dışında Paypal ödeme yöntemi felan düşünülmekte. Türkiye için daha tam belli değil
Kansz dedi: Dostum ne zaman kabul olacak BSD+ Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Şuanda sadece Rusya içi, Türkiyeye gelmeden önce Yurt dışında Paypal ödeme yöntemi felan düşünülmekte. Türkiye için daha tam belli değil
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #16 Hedge dedi: Şuanda sadece Rusya içi, Türkiyeye gelmeden önce Yurt dışında Paypal ödeme yöntemi felan düşünülmekte. Türkiye için daha tam belli değil Genişletmek için tıkla... hocam telegram kanalı güvenilir mi
Hedge dedi: Şuanda sadece Rusya içi, Türkiyeye gelmeden önce Yurt dışında Paypal ödeme yöntemi felan düşünülmekte. Türkiye için daha tam belli değil Genişletmek için tıkla... hocam telegram kanalı güvenilir mi
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #17 waps dedi: hocam telegram kanalı güvenilir mi Genişletmek için tıkla... Elbette.
TİİK Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın) Cinsiyet Diğer 11 Temmuz 2024 #18 Adonis4X dedi: Ben yapımcısıyım. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim ve mod oyuna ne ekliyor?
Adonis4X dedi: Ben yapımcısıyım. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim ve mod oyuna ne ekliyor?
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #19 BSD+ oyuna güncelleme geldiği zaman erken erişimi yeni gelecek ileride BSD+ özelliğini ve skinchanger kilidini açmayı hedefliyor.
BSD+ oyuna güncelleme geldiği zaman erken erişimi yeni gelecek ileride BSD+ özelliğini ve skinchanger kilidini açmayı hedefliyor.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #20 Hedge dedi: BSD+ oyuna güncelleme geldiği zaman erken erişimi yeni gelecek ileride BSD+ özelliğini ve skinchanger kilidini açmayı hedefliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama bence BSD+ tamamen gereksiz hatta dolandırıcılık.
Hedge dedi: BSD+ oyuna güncelleme geldiği zaman erken erişimi yeni gelecek ileride BSD+ özelliğini ve skinchanger kilidini açmayı hedefliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama bence BSD+ tamamen gereksiz hatta dolandırıcılık.