BST-ATX650a iyi midir?

Bag1628

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RTX 3060 12GB
RYZEN 5 5600
GİGABYTE B450MK
MSİG2712F 180 HZ
BST-ATX650a 650W 80+ Plus bronz PSU. Kullanıyorum güvenli midir internette bir bilgi bulamadım.

Ekstra:

BST-ATX650a 650W 80+ Plus bronz PSU. Kullanıyorum güvenli midir internette bir bilgi bulamadım.

Ekstra:
Power Boost marka, büyük ihtimalle kalitesi düşüktür veya güvensizdir. Tabi içini açıp bakmadan veya bir sağlam kaynak olmadan birşey demesi zor ama herhangi bir iddiası ve reklamı yok. Şey gibi: "Akım koruma, voltaj dengeleyici" gibi. Bu da barındırıp, barındırmadığı durumunu çok daha meçhul kılıyor. Tabi Powerboost genel olarak güvenilmez ve merdiven altı marka.

İmkanınız varsa değiştirin, yoksada priz koruması filan alın. Dengesiz voltajdan belki patlamaz. Kendisinin patlaması değilde, anakart ve ekran kartı gibi donanımların bobinlerine çok yük verip patlattıkları oluyor veya kablo soketlerini yaktıkları.

Fotoğraf yüklenmiyor bir türlü

@He stole my money Hocam 400liraya mümkünse akım korumalı 3'lü priz önerir misiniz?

@He stole my money Hocam 400liraya mümkünse akım korumalı 3'lü priz önerir misiniz?
Marka olarak çoğunlukla "Schneider" öneriyorlar ama fiyatlı tuzlu, neredeyse hiç almam priz konusunda ama forumda bunları önermişler. Bütçenize yakın.

Sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…