Virüs olduğuna nereden kanaat getirdin? Virüs değil ki?Bu dosya sürekli masaüstüme geliyor BlueStacks'den gelmis bir virüs bunu nasıl kalıcı olarak kaldırabilirim?
Ayrıca ilk defa Technopat kullanıyorum konu göndermeyi falan şu an öğreniyorum.
Eki Görüntüle 2359298
GERİ GELİYO SÜREKLİ KNK SİLİYORUM GERİ GELİYO VİRSÜS DEĞİLDE NEVirüs olduğuna nereden kanaat getirdin? Virüs değil ki?
Direkt Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderip silebilirsin.
BlueStacks'i de sil gelmesin daha o dosya.GERİ GELİYO SÜREKLİ KNK SİLİYORUM GERİ GELİYO VİRSÜS DEĞİLDE NE
kanka sildim ztn genede masaüstüne sürekli geliyor sildiğim haldeBlueStacks'i de sil gelmesin daha o dosya.
Zaten sebebini bilen de yok kesin çözümünü de. BlueStacks kullandığın müddetçe o dosya gelir oraya. BlueStacks'i sildiğin halde geliyorsa muhtemelen bileşenler kalmıştır. Çöp dosyaları falan.kanka sildim ztn genede masaüstüne sürekli geliyor sildiğim halde
Neyse işin çözümü format herhalde Google'a her yere araştırdım çözüm yok sorunu yaşıyanlar format atsın.
bileşenleri nasıl silerim bilgin varmı,sildim bluestacks i hala geliyor yani oyun oynuyorum oyun bitince masaüstüne bakıyorum dosya direk atıyorum çöp kutusuna 30 40 tane oldu bu dosyadanZaten sebebini bilen de yok kesin çözümünü de. BlueStacks kullandığın müddetçe o dosya gelir oraya. BlueStacks'i sildiğin halde geliyorsa muhtemelen bileşenler kalmıştır. Çöp dosyaları falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.