Bstshm_5.21.600.1019_NXT dosyası nedir?

MOD02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- MSI B450M-A PRO MAX Anakart
- GIGABYTE GeForce RTXTM 4060 WINDFORCE OC 8G Gaming Ekran Kartı
- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 1 TB SSD
- AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 MPK İşlemci
- POWER BOOST VK-P06B 550W RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
İyi günler, başlıkta gördüğünüz " BstShm_5.21.600.1019_NXT " dosyası sürekli olarak masaüstüne geliyor silmeme rağmen tekrar geliyor. Tam olarak neden olduğunu bilen birileri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bstshm_5.21.600.1019_NXT dosyası, genellikle belirli bir yazılım veya donanım bileşeni ile ilgili bir güncelleme veya sürüm dosyasıdır. Bu tür dosyalar, genellikle cihazların veya yazılımların işlevselliğini artırmak, hataları düzeltmek veya yeni özellikler eklemek amacıyla kullanılır. "Bstshm" kısaltması, muhtemelen bir yazılımın veya sürücünün adıyla ilişkilidir.

Eğer bu dosyayı belirli bir cihazda veya yazılımda görüyorsanız, ilgili belgeleri veya destek kaynaklarını kontrol ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Dosyanın içeriği veya işlevi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, daha fazla ayrıntı verebilirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.

Dosyayı sildiğim için şu an ulaşamıyorum. Tekrar gelirse sizi bilgilendireceğim. Ancak anlamadığım şey neden bu dosya masaüstünde çıkıyor?

Bir programın o anlık kullandığı güncelleme dosyası vb. olabilir, merak etmeyin virüs değildir virüs olsa masaüstü dosyayla dolmuştu

Dosya böyle bir şey ve gelmeye devam ediyor.

Az araştırdım BlueStacks dosyası imiş.

Bende de hala çıkıyor sanırım BlueStacks'ı silmeden gitmeyecek.

Bende de hala çıkıyor sanırım BlueStacks'ı silmeden gitmeyecek.

Kanka ben sildim hala geliyor bana yeni konu açtım bu siteden bilen yok yani çözüm yok direk tüm Google'yi arastırdım çözüm format çok fazla dosya olduğundan atamıyorum format sen at atabiliyorsan önerim o yani daha da yüklemem BlueStacks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…