BTC Almak İçin Site Önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
BTC'nin yani BitCoin denilen birime yatırım yapmak istiyorum. Fakat BTC alabileceğim bir site lazım. Birkaç tanesine girdim onlarda TC kimlik numaramı istiyordu. Güvenmediğim için almadım. Site önerirsiniz umarım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paribu, Btcturk, Koineks gibi yerlerden alabilirsiniz. TC numaramız her yerde var neredeyse. Eğer ki alırsanız kimlik bilgilerinizi verin ki işlem ücret kesintileri onaylı hesaplarda daha az oluyor.
Paribu'yu tavsiye ederim arayüzü gayet basit ve anlaşılır.

Cex.io, Bitfinex, Binance, paribu ve btcturk kullanıyorum. Ne kadarlık yatırımlar yapacağınıza ve zamanınıza bağlı değişkenlik gösteren bir kazancınız olur. Çoğu zaman cex.io'dan bitcoin alıp, btc olarak transfer edip paribu ya da BTC turk'de bozdurmak çok daha karlı oluyor. Ayrıca çok fazla etmen var sadece BTC dolar değil BTC euro analizini de yapmalısınız çünkü komisyonlarla hesapladığınızda bazen euro bazlı satış yapıp dolar olarak düşük fiyattan almak ya da tam tersi bitcoin yükseldiğinde yaptığınız analize göre dolar üstünden satıp sonrasında btc değeri düştüğünde ve siz komisyonu da hesaplayarak euro olarak aldığınızda daha karlı oluyor.

Günlük alış satış ve bir kaç sitede para döndürmeyle günde 2000 dolar karda yapabiliyorsunuz yeri geliyor yüksekten sattığınızı düşünüp düşmesini beklerken ya da cex.iodan bitfinexe binanceye transfer ederken bir bakıyorsunuz ki hesabınıza uymuyor ve bir türlü btc size kar getirecek ve tekrar alacağınız değere düşmüyor.

Hesap kitapla aranız iyiyse uğraşmanız ve saatlerinizi ayırmanız ince ince bütün kurlardan komisyonlardan transferleri de katarak hesaplamanız lazım. Yok ugrasamam derseniz alırsınız bütçenize göre btc beklersiniz öyle yükselsin satarım, düşsün alırım dolarla diye. Bir de bütün sitelerde verify hesap almak çok verimli oluyor. Ben çoğu zaman btc olarak transfer edip farklı coinlerden alıp o coinle dolar oranı düşük olduğu için bile karşı satış yapıp sonrasında farklı bir coine çevirip en son euro olarak alıp tekrar btc yapıp tr hesaplarıma da transfer ettiğim oldu. bir nevi arbitraj yapmak en karlısı, tek bir borsa üzerinden alım satım karlılığı düşük oluyor.

AML/KYC. Kimlik bilgilerini vermeden borsalardan BTC alamazsın.

Eğer yüksek limitlerle para çekimi yapılmayacaksa düşük bütçeli birisinin her borsada kimlik bilgisi vermesine gerek yok. Örneğim sadece cex.io da hesap onaylatarak diğer birçok borsaya mail ve telefonla üye olmak yeterli, hatta sadece kart onayı yaptırmak yeterli, parayı btc ile çevirmek koşulu ile, çünkü bildiğiniz gibi btc transferlerinde tam üyelik doğrulama gerekmez ve kullanıcı limiti btc transferinde deposit ve withdrawalda da limitsizdir. Parayı trdeki bir hesapdan çekmek istenirse de bence paribu düşük bütçeli yatırımcı için ideal çünkü üyelik onayı yapmadan da 30 sn lik mail ve telefonla üyelikle günlük 500 tl limitle aylık 5000 e kadar çekebiliniyor. Ayrıca yine paribunun üyelik doğrulaması için sadece önlü arkalı kimlik gerektiğinden ve türkiyenin en büyük işlem hacmine de sahip olduğundan dolayı çok daha kolay.

Bitcoin Crypto Exchange - CEX.IO

Para Çekme Ve Yatırma Limitleri

Bitcoin Crypto Exchange - CEX.IO

Paribu Trade Volume and Market Listings | CoinMarketCap

Ben AML/KYC demişim adam kimlik gönderirsin diyor. Daha cevap verdiği şeyin ne olduğunu bilmiyor, ne tipler var ya hahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…