isotlukurabiye Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Yapılabilir mi sizce?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.808 Makaleler 13 Çözümler 705 24 Şubat 2021 #2 Yapılabilir diye biliyorum ama hiç yapanına da rastlamadım. Sebebi ise, çok az kazıyor olması. Değmiyor kazmaya işlemciyle.
Yapılabilir diye biliyorum ama hiç yapanına da rastlamadım. Sebebi ise, çok az kazıyor olması. Değmiyor kazmaya işlemciyle.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 24 Şubat 2021 #3 BTC mining yapacaksanız ASIC cihaz almadan elle tutulur bir mining kazancı elde edemezsiniz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 24 Şubat 2021 #4 Yapılmasına yapılır fakat zarar edersiniz. Şu an Gh/s'lik sistemler olmadan BTC kazmak zarar ettiriyor. Kazması çok zor çünkü.
Yapılmasına yapılır fakat zarar edersiniz. Şu an Gh/s'lik sistemler olmadan BTC kazmak zarar ettiriyor. Kazması çok zor çünkü.
isotlukurabiye Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #5 Ben de BTC mining işine girmeyi düşünüyordum ama düşüşe geçtiğini gördüm. İkilemde kaldım ne yapmalıyım?
Ben de BTC mining işine girmeyi düşünüyordum ama düşüşe geçtiğini gördüm. İkilemde kaldım ne yapmalıyım?
Tried Picopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 124 Yer Kristiansand Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı yolunda 24 Şubat 2021 #6 isotlukurabiye dedi: Ben de BTC mining işine girmeyi düşünüyordum ama düşüşe geçtiğini gördüm. İkilemde kaldım ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Etheryum şu an popüler ekran kartı ile kazabilirsiniz.
isotlukurabiye dedi: Ben de BTC mining işine girmeyi düşünüyordum ama düşüşe geçtiğini gördüm. İkilemde kaldım ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Etheryum şu an popüler ekran kartı ile kazabilirsiniz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 24 Şubat 2021 #7 isotlukurabiye dedi: Ben de BTC mining işine girmeyi düşünüyordum ama düşüşe geçtiğini gördüm. İkilemde kaldım ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şu an Ethereum veya Ravencoin kazmak daha karlı.
isotlukurabiye dedi: Ben de BTC mining işine girmeyi düşünüyordum ama düşüşe geçtiğini gördüm. İkilemde kaldım ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şu an Ethereum veya Ravencoin kazmak daha karlı.
isotlukurabiye Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #8 ItsAllGoodman dedi: Şu an Ethereum veya ravencoin kazmak daha karlı. Genişletmek için tıkla... Tried dedi: Etheryum şu an popüler ekran kartı ile kazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ItsAllGoodman dedi: Şu an Ethereum veya ravencoin kazmak daha karlı. Genişletmek için tıkla... Tried dedi: Etheryum şu an popüler ekran kartı ile kazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.