P pusat57 Ziyaretçi 14 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar GTX 760 ile BTF4 oyunu'nda ayarlar low'da duruyor. Ayarları yükseltemiyorum. Nasıl yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2014
Arkadaşlar GTX 760 ile BTF4 oyunu'nda ayarlar low'da duruyor. Ayarları yükseltemiyorum. Nasıl yükseltebilirim?
deeptech Hectopat Katılım 5 Mayıs 2013 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2014 #3 Sanırım oyun korsan. Oyun klasörü içinden 64 bit olan exe'den başlatın oyunu.
P pusat57 Ziyaretçi 14 Şubat 2014 #4 lonelyheart dedi: Sanırım oyun korsan. Oyun klasörü içinden 64 bit olan exe'den başlatın oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet korsan. Kardeşimin bir arkadaşı almış. Bizde ondan yükledik. - - - Güncellendi - - - Oyun klasörü içinde x86 simgesi var başkada yok. Bütün ayarlar low'da Off'da. Of ya.
lonelyheart dedi: Sanırım oyun korsan. Oyun klasörü içinden 64 bit olan exe'den başlatın oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet korsan. Kardeşimin bir arkadaşı almış. Bizde ondan yükledik. - - - Güncellendi - - - Oyun klasörü içinde x86 simgesi var başkada yok. Bütün ayarlar low'da Off'da. Of ya.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 14 Şubat 2014 #5 Oyun çekilmez şimdi.
P pusat57 Ziyaretçi 14 Şubat 2014 #6 Xəyal dedi: Oyun çekilmez şimdi. Genişletmek için tıkla... Valla aslında grafikler low'da da iyi durumda ama ekran kartı ultrada rahat oynatır. O yüzden canımı sıkıyor.
Xəyal dedi: Oyun çekilmez şimdi. Genişletmek için tıkla... Valla aslında grafikler low'da da iyi durumda ama ekran kartı ultrada rahat oynatır. O yüzden canımı sıkıyor.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 15 Şubat 2014 #7 Oyun internetden indir, korsan olsada kafanı yormaz. Bende korsan oynuyarum, ama r.g.mexanichs.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2014 #8 Adam açıklayarak Türkçe anlatmış. Şimdi bu adamla orası bir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Adam açıklayarak Türkçe anlatmış. Şimdi bu adamla orası bir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P pusat57 Ziyaretçi 15 Şubat 2014 #9 Berkan ÖZGAN dedi: Adam açıklayarak Türkçe anlatmış. Şimdi bu adamla orası bir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte ben o sağ taraftaki ayarlara geçemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Berkan ÖZGAN dedi: Adam açıklayarak Türkçe anlatmış. Şimdi bu adamla orası bir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte ben o sağ taraftaki ayarlara geçemiyorum.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2014 #10 Var mı böyle bir şey ya. Oyunu ilk korsan oynadım yoktu, sonra orijinal aldım yine öyle bir şeyle karşılaşmadım.
Var mı böyle bir şey ya. Oyunu ilk korsan oynadım yoktu, sonra orijinal aldım yine öyle bir şeyle karşılaşmadım.