4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 12 Aralık 2022 #11 488815 dedi: Firefox mu kullanıyorsun ? Başka tarayıcı ile dene genelde chrome de sorun yoksa pek ilgilenmiyorlar diğer tarayıcılarda ki buglarla falan devlet kurumları. Genişletmek için tıkla... Genel sorunmuş bu gün bir kaç video izleyim dedim aynı sorun var.
488815 dedi: Firefox mu kullanıyorsun ? Başka tarayıcı ile dene genelde chrome de sorun yoksa pek ilgilenmiyorlar diğer tarayıcılarda ki buglarla falan devlet kurumları. Genişletmek için tıkla... Genel sorunmuş bu gün bir kaç video izleyim dedim aynı sorun var.
Sefa Sarıtaş Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #12 kanlıcanlı dedi: Ben de bütün gün bu sorunu yaşadım. Herhalde genel bir durum. Mail attım desteğe. Sabah mesai var hallederler inşallah. Genişletmek için tıkla... BTK dan aldığım mail ; Değerli kullanıcımız, Sınav yenileme çalışmalarımız dolayısıyla zaman zaman benzer hatalar alınabilmekte olup konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz.
kanlıcanlı dedi: Ben de bütün gün bu sorunu yaşadım. Herhalde genel bir durum. Mail attım desteğe. Sabah mesai var hallederler inşallah. Genişletmek için tıkla... BTK dan aldığım mail ; Değerli kullanıcımız, Sınav yenileme çalışmalarımız dolayısıyla zaman zaman benzer hatalar alınabilmekte olup konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz.
K kanlıcanlı Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 17 12 Aralık 2022 #13 Vatan millete hayırlı uğurlu olsun yeşil tık sorunu düzeltilmiş düzeltme: izlediğim ama tiklenmemiş videolar tiklenmiş ama yenileri yine tiklenmiyor !! özür dilerim Son düzenleme: 12 Aralık 2022
Vatan millete hayırlı uğurlu olsun yeşil tık sorunu düzeltilmiş düzeltme: izlediğim ama tiklenmemiş videolar tiklenmiş ama yenileri yine tiklenmiyor !! özür dilerim
Sefa Sarıtaş Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #14 kanlıcanlı dedi: Vatan millete hayırlı uğurlu olsun yeşil tık sorunu düzeltilmiş düzeltme: izlediğim ama tiklenmemiş videolar tiklenmiş ama yenileri yine tiklenmiyor !! özür dilerim Genişletmek için tıkla... şuan bende çalışıyor.
kanlıcanlı dedi: Vatan millete hayırlı uğurlu olsun yeşil tık sorunu düzeltilmiş düzeltme: izlediğim ama tiklenmemiş videolar tiklenmiş ama yenileri yine tiklenmiyor !! özür dilerim Genişletmek için tıkla... şuan bende çalışıyor.