asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 BTK akademiye kayıt olacağım sınavlar nasıl oluyor? Zoom gibi yerlerden ise boşuna kayıt olmayayım.
better call saul Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 479 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 Sınav yok.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 better call saul dedi: Sınav yok. Genişletmek için tıkla... Ben var diye biliyorum hatta kursu bitince geliyor diye biliyorum Zoom gibi uygulamalardan yapılıyorsa gir miyim?
better call saul dedi: Sınav yok. Genişletmek için tıkla... Ben var diye biliyorum hatta kursu bitince geliyor diye biliyorum Zoom gibi uygulamalardan yapılıyorsa gir miyim?
better call saul Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 479 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 asnc dedi: Ben var diye biliyorum hatta kursu bitince geliyor diye biliyorum Zoom gibi uygulamalardan yapılıyorsa gir miyim? Genişletmek için tıkla... Girmek için sınav yok dersleri sınavsız dinleyebiliyosun amacın öğrenmekse koşulsuz.
asnc dedi: Ben var diye biliyorum hatta kursu bitince geliyor diye biliyorum Zoom gibi uygulamalardan yapılıyorsa gir miyim? Genişletmek için tıkla... Girmek için sınav yok dersleri sınavsız dinleyebiliyosun amacın öğrenmekse koşulsuz.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 better call saul dedi: Girmek için sınav yok dersleri sınavsız dinleyebiliyosun amacın öğrenmekse koşulsuz. Genişletmek için tıkla... Tamam sağol
better call saul dedi: Girmek için sınav yok dersleri sınavsız dinleyebiliyosun amacın öğrenmekse koşulsuz. Genişletmek için tıkla... Tamam sağol
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 asnc dedi: BTK akademiye kayıt olacağım sınavlar nasıl oluyor? Zoom gibi yerlerden ise boşuna kayıt olmayayım. Genişletmek için tıkla... Amaç sınava girmek mi? Yoksa öğrenmek mi?
asnc dedi: BTK akademiye kayıt olacağım sınavlar nasıl oluyor? Zoom gibi yerlerden ise boşuna kayıt olmayayım. Genişletmek için tıkla... Amaç sınava girmek mi? Yoksa öğrenmek mi?
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #7 Mavi Lotus dedi: Amaç sınava girmek mi? Yoksa öğrenmek mi? Genişletmek için tıkla... Soru sordum? Öğrenemeyeceğim diye bir şey demedim. Cevap vermeyecekseniz bir şey yazmasanız sevinirim.
Mavi Lotus dedi: Amaç sınava girmek mi? Yoksa öğrenmek mi? Genişletmek için tıkla... Soru sordum? Öğrenemeyeceğim diye bir şey demedim. Cevap vermeyecekseniz bir şey yazmasanız sevinirim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #8 Daha herhangi bir egitimi bitirmedim ama dersler ücretsiz şekilde sınav olmadan izlenebiliyor. Lakin kurs sonunda sertifika için sınava giriliyor olmalı.
Daha herhangi bir egitimi bitirmedim ama dersler ücretsiz şekilde sınav olmadan izlenebiliyor. Lakin kurs sonunda sertifika için sınava giriliyor olmalı.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 22 Mart 2021 #9 Arkadaşlar bilginiz yoksa konuşmayın ya. Adam sınav hakkında bilgi istemiş bu konu dışında herkes yorum yapmış.
Arkadaşlar bilginiz yoksa konuşmayın ya. Adam sınav hakkında bilgi istemiş bu konu dışında herkes yorum yapmış.
JetWarker Decapat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #10 AhmetBirkan dedi: Arkadaşlar bilginiz yoksa konuşmayın ya. Adam sınav hakkında bilgi istemiş bu konu dışında herkes yorum yapmış. Genişletmek için tıkla... Sınavla alakasız herhangi bir yorum göremiyorum ben.
AhmetBirkan dedi: Arkadaşlar bilginiz yoksa konuşmayın ya. Adam sınav hakkında bilgi istemiş bu konu dışında herkes yorum yapmış. Genişletmek için tıkla... Sınavla alakasız herhangi bir yorum göremiyorum ben.