TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 27 Haziran 2020 #1 Beyler BTK Akademi'de C++ eğitimi yok. Ne yapmalıyım? Daha bilgisayarım falan yok ama aklımda tutarım. Malumunuz evdeyiz.
Beyler BTK Akademi'de C++ eğitimi yok. Ne yapmalıyım? Daha bilgisayarım falan yok ama aklımda tutarım. Malumunuz evdeyiz.
7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Haziran 2020 #2 Söylediğiniz şey imkansıza yakın. Mobilde bile bir şekilde compile edilir ama bilgisayarsız çileden başka bir şey olmaz.
Söylediğiniz şey imkansıza yakın. Mobilde bile bir şekilde compile edilir ama bilgisayarsız çileden başka bir şey olmaz.
Yehure Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 127 27 Haziran 2020 #3 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Beyler BTK Akademi'de C++ eğitimi yok. Ne yapmalıyım? Daha bilgisayarım falan yok ama aklımda tutarım. Malumunuz evdeyiz. Genişletmek için tıkla... Ben derdi tam olarak anlamadım, orda yok ve siz öğrenmek mi istiyorsunuz ? Öyleyse internet ücretsiz kaynak dolu.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Beyler BTK Akademi'de C++ eğitimi yok. Ne yapmalıyım? Daha bilgisayarım falan yok ama aklımda tutarım. Malumunuz evdeyiz. Genişletmek için tıkla... Ben derdi tam olarak anlamadım, orda yok ve siz öğrenmek mi istiyorsunuz ? Öyleyse internet ücretsiz kaynak dolu.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 27 Haziran 2020 #4 70659 dedi: Söylediğiniz şey imkansıza yakın. Mobilde bile bir şekilde compile edilir ama bilgisayarsız çileden başka bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Mobile'de yaparım o zaman. Yehure dedi: Ben derdi tam olarak anlamadım, orda yok ve siz öğrenmek mi istiyorsunuz ? Öyleyse internet ücretsiz kaynak dolu. Genişletmek için tıkla... Kaynağın iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım? BTK Akademi devletin en azından.
70659 dedi: Söylediğiniz şey imkansıza yakın. Mobilde bile bir şekilde compile edilir ama bilgisayarsız çileden başka bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Mobile'de yaparım o zaman. Yehure dedi: Ben derdi tam olarak anlamadım, orda yok ve siz öğrenmek mi istiyorsunuz ? Öyleyse internet ücretsiz kaynak dolu. Genişletmek için tıkla... Kaynağın iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım? BTK Akademi devletin en azından.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #5 Ben de BTK'ya kayıt olamıyorum mail gelmiyor. İnternette ücretsiz daha iyi kaynaklar mevcut.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #6 Mobilde zor olur ama yapılır. C++ Shell
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 27 Haziran 2020 #7 Hangisini indirmeliyim? Dosya Ekleri Screenshot_20200627-110652.png 94,9 KB · Görüntüleme: 170
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #8 CppDroid.
Yehure Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 127 27 Haziran 2020 #9 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Tamam. Mobile'de yaparım o zaman. Kaynağın iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım? BTK Akademi devletin en azından. Genişletmek için tıkla... Dostum devletin de, hazırlayanlar devlet çalışanı vb. değil. Normal kaynak yapanların videoları satın alınıyor, tabii ki demek istediğini anladım. Piyasada ücretsiz kaynak sunan çok güzel yerler var : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilirsiniz.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Tamam. Mobile'de yaparım o zaman. Kaynağın iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım? BTK Akademi devletin en azından. Genişletmek için tıkla... Dostum devletin de, hazırlayanlar devlet çalışanı vb. değil. Normal kaynak yapanların videoları satın alınıyor, tabii ki demek istediğini anladım. Piyasada ücretsiz kaynak sunan çok güzel yerler var : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilirsiniz.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #10 MuhammedMastar da güzel anlatıyor. Sadece biraz eski. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MuhammedMastar da güzel anlatıyor. Sadece biraz eski. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et