K kyss Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen5 7600 ddr5 32gb xpg ram rtx4070super dual Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 BTK Game sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Varsa da ürün ne kadar sürede geldi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Deniz.ciq Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 kyss dedi: BTK Game sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Varsa da ürün ne kadar sürede geldi? Genişletmek için tıkla... eforsuza sporsor olmuşlar güvenilir sanırım bir şey aldın mı
kyss dedi: BTK Game sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Varsa da ürün ne kadar sürede geldi? Genişletmek için tıkla... eforsuza sporsor olmuşlar güvenilir sanırım bir şey aldın mı
K kyss Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen5 7600 ddr5 32gb xpg ram rtx4070super dual Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Deniz.ciq dedi: Eforsuza sporsor olmuşlar güvenilir sanırım bir şey aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha almadım. Güvenemiyorum.
Deniz.ciq dedi: Eforsuza sporsor olmuşlar güvenilir sanırım bir şey aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha almadım. Güvenemiyorum.
A AkınGültekin Zeptopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 kyss dedi: BTK Game sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Varsa da ürün ne kadar sürede geldi? Genişletmek için tıkla... Gayet güvenilir bir site siparişler 5-10 dakika içerisinde hızlıca yükleniyor bakiye yüklemeleri 5 dakika içerisinde onaylanıyor ben 1 senedir alışveriş yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım bence gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin
kyss dedi: BTK Game sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Varsa da ürün ne kadar sürede geldi? Genişletmek için tıkla... Gayet güvenilir bir site siparişler 5-10 dakika içerisinde hızlıca yükleniyor bakiye yüklemeleri 5 dakika içerisinde onaylanıyor ben 1 senedir alışveriş yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım bence gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin
S sedatsedat60 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 Oyuncu Dostu En Hızlı ve En Güvenilir Oyun Satış Mağzası den lol rp ve valorant rp aldım hiçbir sorun yaşamadım. Kısa sürede hesabıma yüklendi.
Oyuncu Dostu En Hızlı ve En Güvenilir Oyun Satış Mağzası den lol rp ve valorant rp aldım hiçbir sorun yaşamadım. Kısa sürede hesabıma yüklendi.
K kyss Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen5 7600 ddr5 32gb xpg ram rtx4070super dual Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 sedatsedat60 dedi: Oyuncu Dostu En Hızlı ve En Güvenilir Oyun Satış Mağzasıden LoL RP ve Valorant RP aldım hiçbir sorun yaşamadım. Kısa sürede hesabıma yüklendi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
sedatsedat60 dedi: Oyuncu Dostu En Hızlı ve En Güvenilir Oyun Satış Mağzasıden LoL RP ve Valorant RP aldım hiçbir sorun yaşamadım. Kısa sürede hesabıma yüklendi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.