brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 9 Şubat 2025 #1 Samsung S24 FE cihazımı birkaç saat önce kaybettim ve BTK'den kayıp ihbar sayfasına gittim. Ancak sayfadaki IMEI yerleri en fazla 14 karaktere izin veriyor, öte yandan telefonun kutusunda 15 karakterli IMEI'ler var. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Samsung S24 FE cihazımı birkaç saat önce kaybettim ve BTK'den kayıp ihbar sayfasına gittim. Ancak sayfadaki IMEI yerleri en fazla 14 karaktere izin veriyor, öte yandan telefonun kutusunda 15 karakterli IMEI'ler var. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
R Rhytos Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 brkyozell dedi: Samsung S24 FE cihazımı birkaç saat önce kaybettim ve BTK'den kayıp ihbar sayfasına gittim. Ancak sayfadaki IMEI yerleri en fazla 14 karaktere izin veriyor, öte yandan telefonun kutusunda 15 karakterli IMEI'ler var. Ne yapmalıyım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer kutuda verilen IMEI'nin başında 0 varsa silip deneyebilirsiniz.
brkyozell dedi: Samsung S24 FE cihazımı birkaç saat önce kaybettim ve BTK'den kayıp ihbar sayfasına gittim. Ancak sayfadaki IMEI yerleri en fazla 14 karaktere izin veriyor, öte yandan telefonun kutusunda 15 karakterli IMEI'ler var. Ne yapmalıyım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer kutuda verilen IMEI'nin başında 0 varsa silip deneyebilirsiniz.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 9 Şubat 2025 #3 Rhytos dedi: Eğer kutuda verilen IMEI'nin başında 0 varsa silip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, 0’la başlamıyor.
Rhytos dedi: Eğer kutuda verilen IMEI'nin başında 0 varsa silip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, 0’la başlamıyor.