AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 1 Ocak 2021 #1 BTK üzerinden C# dersi alıyorum fakat kurs ilk başlangıçta JavaScript öğretiyor. Kursa devam etmeli miyim yoksa Udemy'den yeni bir kurs mu satın almalıyım?
BTK üzerinden C# dersi alıyorum fakat kurs ilk başlangıçta JavaScript öğretiyor. Kursa devam etmeli miyim yoksa Udemy'den yeni bir kurs mu satın almalıyım?
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2021 #2 Dil dökümanları>İngilizce anlatım videoları (YouTube)>Türkçe anlatım videoları (YouTube)>Udemy>BTK. Not: Udemy üzerinde yer alan kursların çok büyük bi' kısmı çöp içerik.
Dil dökümanları>İngilizce anlatım videoları (YouTube)>Türkçe anlatım videoları (YouTube)>Udemy>BTK. Not: Udemy üzerinde yer alan kursların çok büyük bi' kısmı çöp içerik.
jesusAnarchrist Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 Niye JS öğretiyormuş ? Youtube 10 kat daha yararlı olur heralde.
EKAloji Hectopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2021 #4 jesusAnarchrist dedi: Youtube 10 kat daha yararlı olur heralde. Genişletmek için tıkla... 10 az bu arada.
jesusAnarchrist dedi: Youtube 10 kat daha yararlı olur heralde. Genişletmek için tıkla... 10 az bu arada.
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 1 Ocak 2021 #5 Coursera tek geçer. Udemy bir çöplük üniversite öğrencisiyseniz financial aid ile alabilirsiniz çoğu kursu.
Coursera tek geçer. Udemy bir çöplük üniversite öğrencisiyseniz financial aid ile alabilirsiniz çoğu kursu.
AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 1 Ocak 2021 #6 Ben belki algoritma mantığını öğretiyordur ya da iki dil arasında bir bağlantı vardır diye düşünmüştüm. doloreshaze dedi: Coursera tek geçer. Udemy bir çöplük üniversite öğrencisiyseniz financial aid ile alabilirsiniz çoğu kursu. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe olması şart tamam İngilizce lazım biliyorum ama öğrenirken Türkçe lazım.
Ben belki algoritma mantığını öğretiyordur ya da iki dil arasında bir bağlantı vardır diye düşünmüştüm. doloreshaze dedi: Coursera tek geçer. Udemy bir çöplük üniversite öğrencisiyseniz financial aid ile alabilirsiniz çoğu kursu. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe olması şart tamam İngilizce lazım biliyorum ama öğrenirken Türkçe lazım.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 1 Ocak 2021 #7 Adam gibi bir kitap al, oradan oku.