FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek Dün 19:26 #1 Fedora 43 kurdum ama nasıl yedek alınır bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardım ederse sevinirim.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.846 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi Dün 19:32 #2 Mİ10.hype dedi: Fedora 43 kurdum ama nasıl yedek alınır bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Timeshift yükleyip yedek alabilirsiniz. Depolarda varsa; Bash:Panoya kopyala sudo dnf install timeshift
Mİ10.hype dedi: Fedora 43 kurdum ama nasıl yedek alınır bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Timeshift yükleyip yedek alabilirsiniz. Depolarda varsa; Bash:Panoya kopyala sudo dnf install timeshift
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek Dün 19:32 #3 xmatugfg dedi: Timeshift yükleyip yedek alabilirsiniz. Depolarda varsa; Bash:Panoya kopyala sudo dnf install timeshift Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata ile karşılaştım.
xmatugfg dedi: Timeshift yükleyip yedek alabilirsiniz. Depolarda varsa; Bash:Panoya kopyala sudo dnf install timeshift Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata ile karşılaştım.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.846 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi Dün 19:44 #4 Mİ10.hype dedi: Eki Görüntüle 2598505 Böyle bir hata ile karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Subvolume kısımları tanımamış. BTRFS ile Snapshot'u çok kullanmadığım için sadece kaynak vereceğim hatalı veya yanlış bilgi vermek istemiyorum. Btrfs Assistant / Btrfs Assistant · GitLab BTRFS Assistant ile snapshot alınabiliyor diye biliyorum bi bakın isterseniz. Bash:Panoya kopyala sudo dnf install btrfs-assistant Videolu anlatım da mevcut göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mİ10.hype dedi: Eki Görüntüle 2598505 Böyle bir hata ile karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Subvolume kısımları tanımamış. BTRFS ile Snapshot'u çok kullanmadığım için sadece kaynak vereceğim hatalı veya yanlış bilgi vermek istemiyorum. Btrfs Assistant / Btrfs Assistant · GitLab BTRFS Assistant ile snapshot alınabiliyor diye biliyorum bi bakın isterseniz. Bash:Panoya kopyala sudo dnf install btrfs-assistant Videolu anlatım da mevcut göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et