BTS, 24 Saatte 100 Milyon YouTube Görüntülemesi ile Rekor Kırdı

Bir weeaboo'nun daha küçük versiyonu. CGDCT anime izler, vücut yastığı/waifu'su olabilir veya olmayabilir, genellikle r/animemes'e göz atar. Ne yaparsan yap, sadece yüzlerine "weeb" deme. Onları daha güçlü kılar.
Hayatsız gibi anime izleyen insanlar denebilir. 7 ay önce anime izlemeye başladım tam weeb sayılmam ama 2-3 haftada 5 seri falan bitiriyorum.
Siz yine iyisiniz, sabah 8'den gece 12'ye kadar anime izleyen biriyle arkadaşlık ediyorum.

Siz yine iyisiniz, sabah 8'den gece 12'ye kadar anime izleyen biriyle arkadaşlık ediyorum.

Arkadaşınız yoksa bu kişi mi? Cidden hayatsız gibi anime izlemek o.
Blackpink'i gerçekten başarılı buluyorum. Yavaştan K-Pop dinlememe neden olan grup. Genel olarak hala bu türe karşı bir önyargım var iğrenç kitleleri yüzünden.
Evet, oldukça güzel bir grup Blackpink. Kitle olarak en kötü kitle BTS'te, Blackpink kitlesi çok dikkatimi çekmiyor. 6-7-8. sınıfta iken sınıfta illa BTS fanı kız olurdu, bu sene yok.

Anime izliyorum (dozunda), vücut yastığım var ama şu an kullanmıyorum. Az önce bir weeb olduğumu öğrendim. Bu ne şimdi?
Not: Yanlış anlaşılmasın, vücut yastığımda seksi pozlar vermiyorum. Sadece belim ağrıyor ve oldukça kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…