4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Temmuz 2022 #221 dmrn37 dedi: Oha burada kpop fanı gördüm burayada gelmişler Allah'ım kurtar bizi. Genişletmek için tıkla... Bu Kore grupları en azından kaliteli iş yapıyor. Bir de bizim çakal a falan bak.
dmrn37 dedi: Oha burada kpop fanı gördüm burayada gelmişler Allah'ım kurtar bizi. Genişletmek için tıkla... Bu Kore grupları en azından kaliteli iş yapıyor. Bir de bizim çakal a falan bak.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #222 495477 dedi: Bu Kore grupları en azından kaliteli iş yapıyor. Bir de bizim çakal a falan bak. Genişletmek için tıkla... Ben onları da sevmiyorum hocam.
495477 dedi: Bu Kore grupları en azından kaliteli iş yapıyor. Bir de bizim çakal a falan bak. Genişletmek için tıkla... Ben onları da sevmiyorum hocam.
Moesws Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 291 Yer İstanbul esenyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 2 Temmuz 2022 #223 Fatih737 dedi: Sonunda nasip oldu. Genişletmek için tıkla... Evet.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #224 Emperor4231 dedi: Bts kitlesi toxic, siz onlardan daha toxic'siniz. Arkadaş size ne insan istediği yere kayıt olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kitle genelde böyle şeylerle uğraşmaz ondan sordum.
Emperor4231 dedi: Bts kitlesi toxic, siz onlardan daha toxic'siniz. Arkadaş size ne insan istediği yere kayıt olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kitle genelde böyle şeylerle uğraşmaz ondan sordum.
Moesws Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 291 Yer İstanbul esenyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 2 Temmuz 2022 #225 dmrn37 dedi: Ben onları da sevmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyorum.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 2 Temmuz 2022 #226 dmrn37 dedi: Hocam bu kitle genelde böyle şeylerle uğraşmaz ondan sordum. Genişletmek için tıkla... K-pop seviyor diye toxic kitle mi oldu hemen? Demek ki öyle değilmiş ki bu forumda.
dmrn37 dedi: Hocam bu kitle genelde böyle şeylerle uğraşmaz ondan sordum. Genişletmek için tıkla... K-pop seviyor diye toxic kitle mi oldu hemen? Demek ki öyle değilmiş ki bu forumda.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 2 Temmuz 2022 #227 495477 dedi: Bu Kore grupları en azından kaliteli iş yapıyor. Bir de bizim çakal a falan bak. Genişletmek için tıkla... Çakal'a bak Uzi'ye bak, ulan kim dinliyor o zaman bu adamları. Kandırmayın kendinizi artık.
495477 dedi: Bu Kore grupları en azından kaliteli iş yapıyor. Bir de bizim çakal a falan bak. Genişletmek için tıkla... Çakal'a bak Uzi'ye bak, ulan kim dinliyor o zaman bu adamları. Kandırmayın kendinizi artık.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #228 Emperor4231 dedi: K-pop seviyor diye toxic kitle mi oldu hemen? Demek ki öyle değilmiş ki bu forumda. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam sürekli bunları görmekten sıkıldım artık.
Emperor4231 dedi: K-pop seviyor diye toxic kitle mi oldu hemen? Demek ki öyle değilmiş ki bu forumda. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam sürekli bunları görmekten sıkıldım artık.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Temmuz 2022 #229 dmrn37 dedi: Hmm ilginç genelde onlar böyle şeylere bakmazda çok şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Sadece imamhatipli Sümeyye'ler mi kpop dinliyor?
dmrn37 dedi: Hmm ilginç genelde onlar böyle şeylere bakmazda çok şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Sadece imamhatipli Sümeyye'ler mi kpop dinliyor?
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #230 Harry Da Souza dedi: Şu son zamanda daha mutlu bir haber aldığımı hatırlamıyorum. YouTube shortstta genel yaş ortalaması maksimum 8-10 olan kızlar boş boş bts fan kanalları açıp bts arasindaki boş olayları anlatıyordu ve kanalları önerme yapmama rağmen önüme çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bide o olayların yorumları yok mu? Her yorumun başına ve sonuna parlayan yıldız koyanları diyorum.
Harry Da Souza dedi: Şu son zamanda daha mutlu bir haber aldığımı hatırlamıyorum. YouTube shortstta genel yaş ortalaması maksimum 8-10 olan kızlar boş boş bts fan kanalları açıp bts arasindaki boş olayları anlatıyordu ve kanalları önerme yapmama rağmen önüme çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Bide o olayların yorumları yok mu? Her yorumun başına ve sonuna parlayan yıldız koyanları diyorum.