emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıyı bulmama yardım eden Samsung Mobile'a teşekkürler. Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıyı bulmama yardım eden Samsung Mobile'a teşekkürler.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 22 Haziran 2021 #3 Hoş geldin kardeşim :d
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #4 316874 dedi: Konunun açılma amacını anlamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Müziği beğendim, ben de paylaşmak istedim. Konu "müzik" bölümüne açıldı farkındaysan.
316874 dedi: Konunun açılma amacını anlamaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Müziği beğendim, ben de paylaşmak istedim. Konu "müzik" bölümüne açıldı farkındaysan.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.599 Makaleler 3 Çözümler 66 22 Haziran 2021 #5 Klişe pop müzige bağlamışsınız. Yöre ile alakalı demek. Uzak Doğu olsun bizim olsun, bakışı mevcut.
V Vnvbvyg Yoctopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #6 Jimin.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #7 Andar Han dedi: Klişe pop müzige bağlamışsınız. Yöre ile alakalı demek. Uzak Doğu olsun bizim olsun, bakışı mevcut. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Andar Han dedi: Klişe pop müzige bağlamışsınız. Yöre ile alakalı demek. Uzak Doğu olsun bizim olsun, bakışı mevcut. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #8 Vnvbvyg dedi: Jimin. Genişletmek için tıkla... Hangisi o, bilmiyorum valla. Andar Han dedi: Klişe pop müzige bağlamışsınız. Yöre ile alakalı demek. Uzak Doğu olsun bizim olsun, bakışı mevcut. Genişletmek için tıkla... Uzak doğu olsun bizim olsun kafam yok, kulağıma hoş gelen müzikleri dinliyorum. Lee Yubin dedi: Hoş geldin kardeşim :d Genişletmek için tıkla... Yok, bir arkadaşa bakmaya gelmiştim, gidiyorum şimdi. Ama bir dahaki arkadaş iyiyse çağır beni, olur mu? Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Vnvbvyg dedi: Jimin. Genişletmek için tıkla... Hangisi o, bilmiyorum valla. Andar Han dedi: Klişe pop müzige bağlamışsınız. Yöre ile alakalı demek. Uzak Doğu olsun bizim olsun, bakışı mevcut. Genişletmek için tıkla... Uzak doğu olsun bizim olsun kafam yok, kulağıma hoş gelen müzikleri dinliyorum. Lee Yubin dedi: Hoş geldin kardeşim :d Genişletmek için tıkla... Yok, bir arkadaşa bakmaya gelmiştim, gidiyorum şimdi. Ama bir dahaki arkadaş iyiyse çağır beni, olur mu?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 22 Haziran 2021 #9 emorr1 dedi: Yok, bir arkadaşa bakmaya gelmiştim, gidiyorum şimdi. Ama bir dahaki arkadaş iyiyse çağır beni, olur mu? Genişletmek için tıkla... Davete gerek yok, arayı fazla açma yine gel.
emorr1 dedi: Yok, bir arkadaşa bakmaya gelmiştim, gidiyorum şimdi. Ama bir dahaki arkadaş iyiyse çağır beni, olur mu? Genişletmek için tıkla... Davete gerek yok, arayı fazla açma yine gel.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #10 Lee Yubin dedi: Davete gerek yok, arayı fazla açma yine gel. Genişletmek için tıkla... Tamam, sen yeter ki iste. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Lee Yubin dedi: Davete gerek yok, arayı fazla açma yine gel. Genişletmek için tıkla... Tamam, sen yeter ki iste.