F fisnefisnesuyu Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Sıfır alacak kadar gücüm yok ve ikinci el içinden de nasıl seçim yapabilirim bilmiyorum. İki tane internetten bisiklet buldum. Hangisi alsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Boy 170, kilom 67. Bulduklarım Btwn bisiklet - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 942382007 Btwn bisiklet - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Şehir & Tur Bisikleti Bisiklet ile ilgili aradığınız her şey sahibinden.com'da Şehir & Tur Bisikleti Bisiklet ve bisiklet parçalarını sıfır veya ikinci el olarak alabilir, elinizdeki parçaları satabilirsiniz. www.sahibinden.com Ya da herhangi bir mahalle bisikletçisinden bisiklet alsam nelere dikkat etmeliyim?
Sıfır alacak kadar gücüm yok ve ikinci el içinden de nasıl seçim yapabilirim bilmiyorum. İki tane internetten bisiklet buldum. Hangisi alsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Boy 170, kilom 67. Bulduklarım Btwn bisiklet - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 942382007 Btwn bisiklet - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Şehir & Tur Bisikleti Bisiklet ile ilgili aradığınız her şey sahibinden.com'da Şehir & Tur Bisikleti Bisiklet ve bisiklet parçalarını sıfır veya ikinci el olarak alabilir, elinizdeki parçaları satabilirsiniz. www.sahibinden.com Ya da herhangi bir mahalle bisikletçisinden bisiklet alsam nelere dikkat etmeliyim?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.828 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 22 Ağustos 2021 #2 Ben olsam Btwin alırım. Btwin Salcanoya göre daha iyi komponentler kullanır. Ve kadrosu da daha kaliteli. Ama modeline göre değişir. Hala daha Salcano kullanan biri olarak söylüyorum bunu.
Ben olsam Btwin alırım. Btwin Salcanoya göre daha iyi komponentler kullanır. Ve kadrosu da daha kaliteli. Ama modeline göre değişir. Hala daha Salcano kullanan biri olarak söylüyorum bunu.