merict Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 496 Çözümler 1 16 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar şimdi size 2 tane RAM özellikleriyle beraber atacağım DDR2 800MHz. Bunları birlikte kullansam hata alır mıyım?(Şu an deneme şansım yok deneyeceğim ama denemeden önce sormak istedim.)
Arkadaşlar şimdi size 2 tane RAM özellikleriyle beraber atacağım DDR2 800MHz. Bunları birlikte kullansam hata alır mıyım?(Şu an deneme şansım yok deneyeceğim ama denemeden önce sormak istedim.)
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 16 Mayıs 2020 #2 Kullanırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kullanırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
merict Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 496 Çözümler 1 16 Mayıs 2020 #3 286313 dedi: Kullanırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hataları alındığını duymuştum ondan sordum benim 2 ram aynı 1'i farklı olacak problem çıkmaz umarım.
286313 dedi: Kullanırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hataları alındığını duymuştum ondan sordum benim 2 ram aynı 1'i farklı olacak problem çıkmaz umarım.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 16 Mayıs 2020 #4 merict dedi: Mavi ekran hataları alındığını duymuştum ondan sordum benim 2 ram aynı 1'i farklı olacak problem çıkmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Sanmam. Forumda hep beraberiz. Sorun çıkarsa da bilen bir arkadaştan yardım isteyerek kit önerisi alırsınız.
merict dedi: Mavi ekran hataları alındığını duymuştum ondan sordum benim 2 ram aynı 1'i farklı olacak problem çıkmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Sanmam. Forumda hep beraberiz. Sorun çıkarsa da bilen bir arkadaştan yardım isteyerek kit önerisi alırsınız.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 16 Mayıs 2020 #5 Uyumsuzluk problemleri olabilir fakat çalışma ihtimali yüksek.