"Bu ada sahip bir Microsoft hesabı yok. Başka bir hesap girin ya da yeni bir hesap alın" uyarısı

Alihan ACAR

Hectopat
Daha fazla  
Ne zaman Microsoft hesabıma girmeye çalışsam bu hatayı alıyorum ve Xbox community servisteki kişilere sorduğumda hesabımın hacklendiğini söylediler ve gerçekten de o emaile uzun zamandır girmeyince email adresinin gittiğini fark etmemişim fakat Gmail'i kurtardım.communitydeki destek veren adam bana Microsoft'a ticket atmamı istedi fakat hesap kapalı gözüküyor ve ticket atacak email mevcut değil fakat o emaile bağlı Xbox ve birçok hesabım bulunuyor. Microsoft call me back servisine yazmaya çalıştığımda hata veriyor. Nasıl ulaşabilirim? Hesabımı geri alabilir miyim ya da alamazsam Xbox hesabını veya oyundaki ilerlemelerimi kurtarmanın bir yolu var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-02_144346455.png
    resim_2023-05-02_144346455.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 193
  • resim_2023-05-02_144604332.png
    resim_2023-05-02_144604332.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 122
  • resim_2023-05-02_144659367.png
    resim_2023-05-02_144659367.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleyen: Moderatör:
hesap kapalı gözüküyor
Hocam hesabınız hacklendiği için muhtemelen kapatıldı ya da bir ihtimal çalan kişi kapattı.
Desteğe uzun süredir kullanmadığım hesabım kapandı gibi açıklama yaparak geri alma ihtimaliniz var, destek yardımcı olamazsa kurtarma ihtimaliniz yok gibi bir şey.

Hocam hesabınız hacklendiği için muhtemelen kapatıldı ya da bir ihtimal çalan kişi kapattı.
Desteğe uzun süredir kullanmadığım hesabım kapandı gibi açıklama yaparak geri alma ihtimaliniz var, destek yardımcı olamazsa kurtarma ihtimaliniz yok gibi bir şey.
peki aynı emaile bağlı yeni bir microsoft hesabı açarsam xbox a erişebilir miyim.Yoksa microsoft hesabı silindiğinde xbox da beraberinde siliniyor mu?

peki aynı emaile bağlı yeni bir microsoft hesabı açarsam xbox a erişebilir miyim.Yoksa microsoft hesabı silindiğinde xbox da beraberinde siliniyor mu?
Hesap kapatıldığı için aynı adda açmayı denediğinizde hata verir muhtemelen, deneyin isterseniz.
Ve üyelik tek bir Microsoft Hesabına bağlı oluyor aynı adda açsanız bile o tür üyelikler erişemezsiniz yüksek ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı