Bu ağa bağlanılamıyor hatası

berkantkeles1

Decapat
Daha fazla  
Laptopumda telefondan açtığım bağlantılara bağlanabiliyorum. Hatta diğer Wi-Fi'lere de bağlanıyorum ama bazı ev internetlerinde bu hata karşıma çıkıyor. Ev internetim dahil (bu durumda Ethernet kablosuyla bağlantı yapıp Wi-Fi ile bağlantıyı yaptıktan sonra Ethernet kablosunu çıkarıp Wi-Fi olarak kullanmaya devam edebiliyorum. Ama şu an öyle bir imkanım yok. Hep bu sorun olduğunda kablo mu kullanmalıyım?

Laptopumda telefondan açtığım bağlantılara bağlanabiliyorum. Hatta diğer Wi-Fi'lere de bağlanıyorum ama bazı ev internetlerinde bu hata karşıma çıkıyor. Ev internetim dahil (bu durumda Ethernet kablosuyla bağlantı yapıp Wi-Fi ile bağlantıyı yaptıktan sonra Ethernet kablosunu çıkarıp Wi-Fi olarak kullanmaya devam edebiliyorum. Ama şu an öyle bir imkanım yok. Hep bu sorun olduğunda kablo mu kullanmalıyım?

Wi-Fi kart modeli nedir?

bağlı olan laptopun sürümü benim sürümümden ileride sürüm güncelleştirmem gerekiyor olabilir mi diye düşündüm ve denedim bu hatayı verdi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    83,6 KB · Görüntüleme: 40
Bağlı olan laptopun sürümü benim sürümümden ileride sürüm güncelleştirmem gerekiyor olabilir mi diye düşündüm ve denedim bu hatayı verdi.

Bunu indirin, indirdiğiniz dosyayı zipten çıkarın. Ardından inf dosyası ile sürücüyü güncellemeyi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Bunu indirin, indirdiğiniz dosyayı zipten çıkarın. Ardından inf dosyası ile sürücüyü güncellemeyi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnf dosyası ile güncelleme kısmını anlayamadım dostum

İnf dosyası ile güncelleme kısmını anlayamadım dostum

Anlamışım şu an sürücüm senin attığın sürümde lakin yine aynı hata ile karşılaşıyorum.

İnf dosyası ile güncelleme kısmını anlayamadım dostum.

Anlamışım şu an sürücüm senin attığın sürümde lakin yine aynı hata ile karşılaşıyorum.

Aldığınız hatayı paylaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı