hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 386 Çözümler 2 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 30 Mayıs 2025 #21 Einstein dedi: Bence iade edin. Kazık fiyat almışsınız. Bu fiyata 5 GHz olan ürünler var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır iade durumu varsa iade edeceğim Einstein dedi: Bence iade edin. Kazık fiyat almışsınız. Bu fiyata 5 GHz olan ürünler var. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba sonunda yaptım ağ konfigürasyonu değişmiş 20MHz yaptım ve ağ konfigürasyonunu duzeltince oldu Son düzenleme: 30 Mayıs 2025
Einstein dedi: Bence iade edin. Kazık fiyat almışsınız. Bu fiyata 5 GHz olan ürünler var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır iade durumu varsa iade edeceğim Einstein dedi: Bence iade edin. Kazık fiyat almışsınız. Bu fiyata 5 GHz olan ürünler var. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba sonunda yaptım ağ konfigürasyonu değişmiş 20MHz yaptım ve ağ konfigürasyonunu duzeltince oldu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #22 hilz dedi: Tamamdır iade durumu varsa iade edeceğim. Hocam merhaba sonunda yaptım ağ konfigürasyonu değişmiş 20MHz yaptım ve ağ konfigürasyonunu duzeltince oldu. Genişletmek için tıkla... Ben yine de iade edin derim.
hilz dedi: Tamamdır iade durumu varsa iade edeceğim. Hocam merhaba sonunda yaptım ağ konfigürasyonu değişmiş 20MHz yaptım ve ağ konfigürasyonunu duzeltince oldu. Genişletmek için tıkla... Ben yine de iade edin derim.
hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 386 Çözümler 2 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 31 Mayıs 2025 #23 Einstein dedi: Ben yine de iade edin derim. Genişletmek için tıkla... İade almıyorlarmış telefonu Ethernet olarak kullanıyorum Wi-Fi eski hızında
Einstein dedi: Ben yine de iade edin derim. Genişletmek için tıkla... İade almıyorlarmış telefonu Ethernet olarak kullanıyorum Wi-Fi eski hızında