Bu Ağa Bağlanılamıyor

Nakoicve

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ASUS FX505DU kullanıcısıyım son zamanlarda nasıl oldu bilmiyorum ama Wi-Fi problemi yaşıyorum Ethernet kablosu ile sorunsuz şekilde internete bağlanabiliyorum fakat Wi-Fi denediğimde bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Başka bir modeme de denedim hiçbir Wi-Fi'a bağlanamıyorum. Denediğim çözümler şunlar.

1- Sürücü yazılımını sildim ASUS sitesinden kendi önerdiği sürücüyü kurmaya çalışıyorum olmuyor bilgisayara res atınca Windows kendisi otomatik olarak sürücü yazılımını kurup en güncel Realtek'i kuruyor sanırım ve bu bende bir sorun yaratıyor. ASUS'un sitesinde önerilen yazılımı kuramıyorum.
2.Olarak ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim olmadı.
3. Bazı kullanıcılar modem şifresini büyük harflerler yazın düzeliyor demiş o da olmadı.

Bunlar gibi birçok yöntemi denedim ve başarısız oldum benim gibi Wi-Fi bağlanamıyor yaşayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Resimdeki yoldan alttaki "Hayır" seçeneğini seçip otomatik sürücü yüklemeyi kapat.

Ardından arama kısmına "up" yazıp Windows update kısmından en üstte ("Güncelleştirmeleri 7 günlüğüne duraklat") yazıyor. Ona tıkla. Ardından mevcut wifi sürücüsünü kaldır ve Asus'un o bahsettiğin sürücü driverini yükle. Bilgisayarı yeniden başlat sorun çözülmüş olur.

Teşekkürler hemen deneyip geri dönüş sağlayacağım ama bir problemim daha var Asusun bahsettiği driver bana hiç yükleniyor gibi gelmiyor cmd dosyası açılıyor ve anında kapanıyor size görsel atacağım özelden iletişime geçebilir miyiz ?

Sorunu hala çözemedim. ASUS'u aradım, sitedeki driverı kurmamı söylediler. Kurdum düzeldi, 3-4 gün sonra yine aynı problemi yaşamaya başladım.

Dosya Ekleri

• wifi2.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 173
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…