Bu alet ne işe yarıyor?

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Bende USB belleğe benzeyen bir şey var üstünde kocaman TTNET yazıyor. Arkasında Huawei Mobile broadband E173 yazıyor. 5,6 sene önce annem saklardı ben onu bulup laptopa bağlayıp YouTube açardım ve bunun içinde SIM kart ve Micro SD kart girişi var bu ne işe yarıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-11-13 saat 11.45.48_2bb8c8e4.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-11-13 saat 11.45.48_2bb8c8e4.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 54
Bende USB belleğe benzeyen bir şey var üstünde kocaman TTNET yazıyor. Arkasında Huawei Mobile broadband E173 yazıyor. 5,6 sene önce annem saklardı ben onu bulup laptopa bağlayıp YouTube açardım ve bunun içinde SIM kart ve Micro SD kart girişi var bu ne işe yarıyor.

Eski modemlerin içinden çıkıyordu USB bellekler, Firmware Update yapmaya falan yarıyor sanırım normal PC dede kullanabilirsin.

Dediğiniz gibi sim kart takıp ürünü bir cihaza bağlayınca kullanabiliyorsunuz. Atıyorum internetsiz bir ortamdasınız. Bu ürüne, içinde interneti olan bir sim kart takıp diğer cihazlardan internete bağlanabiliyorsunuz. Taşınabilir modem gibi düşünün, sadece kaynak ev modemleri gibi hat üzerinden değil sim kart üzerinden sağlanıyor.

Dediğiniz gibi SIM kart takıp ürünü bir cihaza bağlayınca kullanabiliyorsunuz. Atıyorum internetsiz bir ortamdasınız. Bu ürüne, içinde interneti olan bir SIM kart takıp diğer cihazlardan internete bağlanabiliyorsunuz. Taşınabilir modem gibi düşünün, sadece kaynak ev modemleri gibi hat üzerinden değil SIM kart üzerinden sağlanıyor.

Peki bu SD kart girişi ne işe yarıyor.

Peki bu SD kart girişi ne işe yarıyor.
Tahminimce ürün, sim kart ile internet sağlarken sd kart takarak da aynı zamanda bir flash belleğe dönüşüyor. İçinde wifi kartı var, yani nand(hafıza çipi) yok. Sen sd kart takarak ürünü flash bellek olarak kullanabiliyorsun. Modemin arkasındaki usb yuvası üzerinden güncelleme falan yapman için verildiğini tahmin ediyorum. Tabi bu güncelleme, takacağın sd kart içinde yüklü olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı