B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 26 Ekim 2022 #1 Hocanın soruyu çözemeyen çıkamaz dediğinden beri 3 saat uğraştığım soru adım adım anlatıp çözebilecek var mı? Dersten çıktım bu arada. Dosya Ekleri 8CD4F665-CB8C-4B50-BA13-6D9512D797BF.jpeg 157,2 KB · Görüntüleme: 139
Hocanın soruyu çözemeyen çıkamaz dediğinden beri 3 saat uğraştığım soru adım adım anlatıp çözebilecek var mı? Dersten çıktım bu arada.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Uğraştırıcı bir soru hocam şu anda müsait değilim bakacağım ama
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.425 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 Barış Turan dedi: Hocanın soruyu çözemeyen çıkamaz dediğinden beri 3 saat uğraştığım soru adım adım anlatıp çözebilecek var mı? Dersten çıktım bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun ne olduğu anlaşılmıyor ki. T1 ne, T2 ne? i ve j for döngüsü anlamında mı?
Barış Turan dedi: Hocanın soruyu çözemeyen çıkamaz dediğinden beri 3 saat uğraştığım soru adım adım anlatıp çözebilecek var mı? Dersten çıktım bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun ne olduğu anlaşılmıyor ki. T1 ne, T2 ne? i ve j for döngüsü anlamında mı?
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #4 kaan.w dedi: Hocam sorunun ne olduğu anlaşılmıyor ki. T1 ne, T2 ne? İ ve J for döngüsü anlamında mı? Genişletmek için tıkla... 9 tane ihtimal var hepsini takip edip sırayla en son T1 ve t2'yi ekrana yazdıran bir kod gibi düşün bunu kodun çıktısı ne olur ben eve geçip bakacağım sadece amelelik istiyor biraz.
kaan.w dedi: Hocam sorunun ne olduğu anlaşılmıyor ki. T1 ne, T2 ne? İ ve J for döngüsü anlamında mı? Genişletmek için tıkla... 9 tane ihtimal var hepsini takip edip sırayla en son T1 ve t2'yi ekrana yazdıran bir kod gibi düşün bunu kodun çıktısı ne olur ben eve geçip bakacağım sadece amelelik istiyor biraz.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #5 kaan.w dedi: Hocam sorunun ne olduğu anlaşılmıyor ki. T1 ne, T2 ne? İ ve J for döngüsü anlamında mı? Genişletmek için tıkla... Evet for döngüsü anlamında bize T1 ve t2'nin son halini soruyor. 12 adımda çözülüyor.
kaan.w dedi: Hocam sorunun ne olduğu anlaşılmıyor ki. T1 ne, T2 ne? İ ve J for döngüsü anlamında mı? Genişletmek için tıkla... Evet for döngüsü anlamında bize T1 ve t2'nin son halini soruyor. 12 adımda çözülüyor.