Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, güzel bir video buldum hep beraber izleyelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aman, TikTok kullanmıyorum, denk geldim sadece.
Arkadaşlar merhaba, güzel bir video buldum hep beraber izleyelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aman, TikTok kullanmıyorum, denk geldim sadece.
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #2 Bu çocukların eline kim telefon veriyor ya.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.450 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #3 "Ay Yıldız Tim" gibi saçma Youtube kanalları sebep oluyor bu çocukların böyle davranışlarına.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 22 Haziran 2020 #4 Silinen üye dedi: "Ay Yıldız Tim" gibi saçma Youtube kanalları sebep oluyor bu çocukların böyle davranışlarına. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlarım hazır, şimdi senin IP adresini bulacağım. Bize bulaşmayacaktın. (!)
Silinen üye dedi: "Ay Yıldız Tim" gibi saçma Youtube kanalları sebep oluyor bu çocukların böyle davranışlarına. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlarım hazır, şimdi senin IP adresini bulacağım. Bize bulaşmayacaktın. (!)
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 22 Haziran 2020 #5 Bu yaşta çocuklar genelde hekır olmak istiyorlar. Ama maksimum sizi engellerler.