Bu aralar görmediğiniz Technopat Sosyal üyeleri kimler?

@R.B.D hocamı bir süredir hiç görmedim.

@R.B.D Hocamı uzun süredir görmüyorum en son Temmuz'un sonunda mesaj atmış

Değerli ve bir o kadar meraklı olan kıymetli forumdaşlarım,

Bildiğiniz ve fark ettiğiniz üzere uzun bir süre aranızda değildim. Ya da sizler öyle sanıyordunuz.
Zira sizleri uzaktan hep takip ettim ve beni meraklar içinde beklemenize ne yazık ki sadece yutkunmakla kalabildim.

Öncelikle sizlere özür dilemeyi ivedilikle kendime görev edinmek istiyorum ve bu fiile döktüğüm özür iletişimimi kabul etmenizi temenni ederim.

Bütün bu olanların sebebi elbette ki tahmin edilebilecek olan "ceza alma" senaryosuydu.

Kıymetli üstatlarım her şey para, ev, araba, altın, gümüş... değildir. Esas ve hususi olarak dikkat etmemiz gereken en büyük husus "insan ilişkileri ve saygıdır" kanımca.
Geçtiğimiz aylarda bir forumdaşımız (@Nevzat Özkan ) bana bir soru yöneltti ve ona cevap verdim. Cevap verdim diye tam bir (1) ay ceza aldım.
Artık bir şeyler yazmaya korkar hale büründüm. Ancak şimdilik tekrar aranıza döndüm. Aşağıdaki görseli bırakarak bu mecranın insan ilişkilerini önemsemediğini gözler önüne seriyor ve yorumu sizlere bırakarak iyi günler diliyorum hocalarım.

Saygılarımla.

 
Hocam onlar biraz eskide kaldı herhalde. Eskisi gibi katı değiller.

Size denk gelen yöneticinin görevini ne kadar etik çerçevede kullandığına göre değişiyor hocam.

Örneğin bir yöneticimiz yanlış anlamış gülen surat atmamı ve beni troll sanmıştı.
Gerekli açıklamayı yaptım ve cezamı geri çekmişti. Kim bilmiyorum ama kendisine sevgilerimi yolluyorum.
 
Profil fotoğrafı yeşil bıçaklı olan ve kendisinin kadın olduğunu söyleyen bir arkadaşımız vardı.
Bir de "forumun huysuzu" olarak adı çıkmış biri vardı, belki bulabilirim.
Kara listeye baktım ve anlık sinirle engellediğim birkaç kişiyi gördüm(görünür yaptım). Tokiler ve Intel'ci Dede'nin hesabı gözükmüyor, Frosa da etiketlenmiyor. Frosa'dan tam emin değilim, ve şu an son mesajlarına bakmaya çalışınca hata veriyor.
 
Son düzenleme:

Sizin bu güzel kaleminizi, üslubunuzu özlemişim
Size böyle bir cezayı uygun gören moderatöre saygılarımı iletiyorum
 

Şaka gibi. Yaptığım yoruma ceza yedim
 
Mavi ekran hatası konularının kahramanı bir abimiz vardı. Adını hatırlamıyorum profil fotoğrafında sanıyorum ki Tsubasa'dan bir karakter vardı. Ban yemişti sanırım. Neden acaba?
 
Sizin bu güzel kaleminizi, üslubunuzu özlemişim
Size böyle bir cezayı uygun gören moderatöre saygılarımı iletiyorum

Teşekkür ederim hocam o sizin güzelliğiniz.
Kalemim bu locadaki bazı kişilere ağır geliyor. Canları sağolsun kötü niyetim yok.
Öyle yada böyle aranızda olmak güzel.

Saygılarımla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…